Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Låna 500

Ibland kan det finnas ett behov av att låna en liten summa pengar, kanske bara 500 kr. Om du vill låna 500 kr så är detta ett så kallat mikrolån, och du får då låna pengarna i en månad innan du måste betala tillbaka beloppet. Att låna just 500 kr kan vara lite lurigt eftersom det finns väldigt få långivare som erbjuder så pass små lån. Oftast erbjuder man lån på 1000 kr som minst och det kanske kan vara en idé att låna 1000 kr istället för att låna 500.

De långivare som lånar ut 500 kr är de som sysslar med mikrolån och / eller smslån. Du kan låna pengarna antingen via Internet eller via SMS beroende på vad långivaren erbjuder. I de flesta fall brukar du kunna låna både via deras webbsida och via sms. När du har hittat en långivare där du kan låna 500 kr så är det bara att skicka in din ansökan.

Du fyller i dina uppgifter på webbsidan, t ex namn och personnummer och vilket konto du vill ha dina pengar på. Vitsen med lån av den här typen är att man ofta får väldigt snabba svar på sin ansökan och även får in pengarna väldigt snabbt på kontot. När du har skickat in din ansökan så behandlas den direkt och du får snabbt veta om du är godkänd eller inte. Efter det skickas pengarna över till det konto som du har specificerat.

Du hittar lättast långivare som lånar 500 kr genom att titta på vår webbsida. Eftersom väldigt få lånar ut just 500 kr så är det kanske ett bra alternativ att istället låna 1000 kr, vilket ju inte är så mycket mer och ifall du inte behöver mer än de 500 så kan du spara den andra halvan tills det är dags att betala tillbaka lånet. Ifall du inte är nöjd med det utbud vi har på sidan kan du ju självklart söka på egen hand på t ex Google.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett lån på 500 kr

Här finns långivare som lånar ut 500 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 500 i 30 dagar.

Följ oss på Facebook