Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMSlån 4000

Detta är en artikel för dig som är intresserad av att ta ett smslån på 4000 kr. Här ska vi därför ta upp lite grundläggande fakta som kan hjälpa dig och sedan länkar till vidare läsning och till långivare som eventuellt kan hjälpa dig.

Ett första tips på vidare läsning om du vill har mer fakta om just smslån är att du besöker den artikel vi har skrivit om just detta. Där kan du t ex läsa att ett smslån egentligen bara är ett mikrolån som du tar med hjälp av din mobil.

Vilka villkor gäller för ett smslån på 4000 kr?

Som alltid är det viktigt att noga kolla upp vad det kommer att kosta när man lånar pengar. Här ska man ju absolut ha klart för sig att ett smslån på 4000 kr absolut inte är den billigaste formen av lån som det går att söka. Du kan nog räkna med att de allra billigaste lånen iaf kommer att kosta cirka 500 kr att ta. Vilket gör det extra viktigt att noga överväga ifall det är rätt eller ej att låna.

Den vanligaste återbetalningstiden ligger på 30 dagar för alla mikrolån. Men detta är inte något som gäller för alla långivare. Det finns nämligen ett antal som erbjuder längre återbetalningstid om det så önskas. Vanligtvis blir det dock dyrare om pengarna lånas under en längre tid.

Kraven som ställs på dig som vill låna pengarna är oftast inte speciellt höga. Har du en ordnad ekonomi där pengar kommer in varje månad ska det inte vara några problem att bli godkänd vid en ansökan.

Var finner man ett smslån på 4000 kr?

Du har tyvärr inte jättemånga alternativ att välja mellan ifall du vill ta ett smslån på 4000 kr. Detta då många långivare har en övre gräns när det gäller smslån på 3000 kr. Bara för att alternativen inte är lika många som för de mindre lånen betyder det ju inte att det inte alls finns några att välja mellan. Ett urval av långivare som erbjuder mikrolån kan du hitta lite längre ner på denna sida. Där hittar du även några grundläggande villkor som gäller hos dem plus vad kostnaden totalt blir för ett lån.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett lån på 4000 kr

Här finns långivare som lånar ut 4000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 4000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 440 kr440 krKredit365Kredit365 523 kr523 kr
MonettiMonetti 523 kr523 krMeddelandelånMeddelandelån 553 kr553 kr

Följ oss på Facebook