Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Snabblån via Internet

Ett snabblån är inte helt överraskande ett lån som går riktigt snabbt att få. Från att din ansökan har godkänts kommer pengarna in på ditt konto antingen samma dag eller dagen efter. Ett snabblån är normalt bara ett litet lån, på t ex 1000 - 3000 kr men det går även att få upp mot 5000 kr i form av snabblån. Återbetalningstiden på det hela är oftast 30 dagar. Denna typ av lån kallas ofta även för mikrolån.

De flesta snabblån tar man via Internet då detta är det klart smidigaste sättet att ansöka om lån. Det andra alternativet är att man ansöker via mobiltelefonen och då kallas det som bekant för smslån. När man ansöker via Internet så går man helt enkelt in på långivarens webbsida och fyller sina uppgifter där. Det går snabbt och är smidigt och ansökan är framme hos långivaren i princip samma sekund du klickar på "Skicka".

Bara fördelar med snabblån via Internet

Man kan göra mycket på nätet nu för tiden. Handla kläder, deklarera och ansöka om lån är bara några av alla saker man kan göra. Skälet till att man använder sig av Internet för såna här saker är att det är så himla smidigt. Du kan göra allt hemifrån, i lugn och ro vid din dator. Du kan i princip ansöka om snabblån via Internet när som helst på dygnet, när det passar dig. Alla långivare har öppettider, precis som ett vanligt kontor eller butik, och under dessa tider går man igenom ansökningar, godkänner dem och skickar ut pengar. Om du skulle ansöka om ett snabblån på natten eller på helgen kan det dröja aningen längre tid innan du får pengarna just eftersom ingen arbetar då.

Att ansöka via Internet är mycket enkelt. Du behöver bara fylla i ett formulär på långivarens hemsida och ge en del personuppgifter och lite uppgifter om din ekonomi och vilket bankkonto du vill ha pengarna insatta på. Så fort du är klar och klickar på "Skicka" kommer uppgifterna att vara långivaren tillhanda och du kan vänta på ditt lån.

Att hitta snabblån via Internet

Den andra stora fördelen med att låna online är just att det är väldigt lätt att leta efter långivare på Internet. Med bara några få klick kan du ta dig in på en hemsida för att se hur mycket det kostar att låna t ex 2000 kr hos en viss långivare. Du kan gå in hos många olika långivare och jämföra priser och villkor tills du är nöjd och kan göra ditt val. På så vis kan du spara en hel del pengar.

Priserna för ett snabblån varierar ganska kraftigt och det är alltså ett riktigt bra tips att jämföra lån innan man ansöker. Det går att spara flera hundra kronor när man lånar bara några tusenlappar och det är ganska mycket. Internet är det klart lättaste och smidigaste sättet att jämföra lån. För att göra det riktigt enkelt för dig har vi på Ekonomi-portalen dessutom sammanställt vår egen omfattande jämförelse av snabblån och mikrolån. Du kan jämföra lån av olika belopp och se vilka som är billigast. Alla långivare som vi jämför erbjuder dig dessutom att ta ditt snabblån direkt på nätet.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett mikrolån på 5000 kr

Här finns långivare som lånar ut 5000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 5000 i 30 dagar.
Kredit365Kredit365 555 kr555 krMonettiMonetti 555 kr555 kr
MeddelandelånMeddelandelån 585 kr585 kr

Följ oss på Facebook