Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån 4000

Denna artikel handlar om mikrolån på 4000 kr som rubriken skvallrar om. Därför ska vi här ta upp lite vad som gäller specifikt för mikrolån av just denna storlek. Vill du läsa lite mer allmänt om mikrolån har vi också en artikel för just detta.

Alternativ för dig som ta ett mikrolån på 4000 kr

Tyvärr är en lite negativ sak för dig att det inte finns speciellt många långivare som erbjuder mikrolån på 4000 kr. Det är nämligen väldigt vanligt att de lånar ut maximalt 3000 kr i form av mikrolån.

Som vi skrev är det inte speciellt många långivare som erbjuder dig att ta ett mikrolån på 4000 kr, men det är fortfarande så att det finns några långivare som lånar ut denna summa. Det som är lite negativt då det inte finns lika många långivare är att dina möjligheter att välja mellan olika långivare blir mindre och därmed finns det risk att lånet blir lite dyrare.

Villkor för mikrolån på 4000 kr

Som med alla lån finns det självklart vissa villkor som det är viktigt att veta om. De två viktigaste pris och löptid ska vi här ta upp. Ytterligare villkor kan du hitta i vårt artikel om lånevillkor - mikrolån. Fullständiga villkor kan du självklart sen hitta hos varje låneinstitut och tipset är att alltid läsa dem innan du söker ett lån så att det inte blir några otrevliga överraskningar. För det vi här tar upp ska ses som lite allmänna grejer.

Löptid på mikrolån på 4000 kr

Den klassiska och allra vanligaste löptiden är 30 dagar för ett mikrolån på 4000 kr. Det finns några långivare som erbjuder andra villkor men de är i klar minoritet.

När du planerar räkna därför med att det är 30 dagar som gäller och se till att du har tillräckligt mycket pengar så att du kan betala tillbaka långivaren när löptiden gått ut.

Vad kostar ett mikrolån på 4000 kr?

Detta är ju självklart något som är väldigt viktigt för dig att veta när du ska bestämma om det är en bra idé eller ej att låna pengar. Du bör räkna med att det kostar minst 500 kr att ta ett mikrolån på 4000 kr. Många långivare har högre priser än 500 kr.

Lite längre ner på denna sida kan du hitta en lista med lite fakta om ett antal långivare som erbjuder mikrolån på 4000 kr.

Ska man eller ska man inte?

Det är viktigt att ta ett välgrundat beslut när man bestämmer sig för att ta ett mikrolån på 4000 kr eller ej. Det handlar till stora delar om ifall du tycker att det är värt att betala ca 500 kr för att låna 4000 kr.

Känns priset ok med dig då ska inget behöva hindra dig från att låna pengarna. Det är dock en dålig idé att låna om du inte tycker att det är värt det eller om du inte har tillräckligt mycket pengar för att betala tillbaka lånet.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett lån på 4000 kr

Här finns långivare som lånar ut 4000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 4000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 440 kr440 krKredit365Kredit365 523 kr523 kr
MonettiMonetti 523 kr523 krMeddelandelånMeddelandelån 553 kr553 kr

Följ oss på Facebook