Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Sälja bostad

Blå pil

I menyn hittar du alla våra artiklar. Klickar du på en av våra menykategorier så dyker alla artiklar i den kategorin upp.

Sälja bostad

Vill du sälja din bostad har vi här en stor sektion som behandlar just vad man ska tänka på när man säljer sin bostad, vad man ska göra före, under och efter försäljning och flytt och hur man bäst klarar av själva försäljningen med allting som ska göras. Du kan t ex läsa om visning av hus eller lägenhet, hur det funkar med en mäklare, vad du ska tänka på under budgivning om ditt hus och en hel del annat. När det är dags att flytta ut har vi en del tips även för flytt och städning etc.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook