Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån 2000

Har du hittat in till denna artikel är det rimligt att anta att du är intresserad av mikrolån på 2000 kr i någon form. Kanske är det så att du direkt letar efter länkar till banker som lånar ut denna summa eller vi du möjligen ha lite information om denna typ av lån.

Letar du efter länkar är tipset att du tittar längst ner på sidan då du där hittar direktlänkar till ett antal långivare och även kan hitta vad det kostar att ta ett mikrolån på 2000 kr hos just dem.

Vill du istället ha lite grundläggande information om mikrolån rent allmänt kan du besöka vår artikel som behandlar detta ämne.

Villkor för mikrolån på 2000 kr

Som alltid när du ska låna pengar är det viktigt att veta vilka villkor som gäller för just detta lån och självklart är mikrolån på 2000 kr inget undantag. Fördelen med mikrolån är att de är ganska enkla när det gäller villkor. Det finns nämligen två stora saker att hålla koll på och klarar du av dessa är allt lugnt.

Andra villkor som vi inte tar upp här hittar du självklart utskrivna på långivarnas hemsidor. Där ska allt som gäller för just denna långivare stå skrivet. Eftersom olika regler kan gälla för olika låneinstitut ska du därför alltid läsa dessa innan du lånar fast att du tagit tidigare lån från en annan långivare.

Kostnad

Att veta vad det kostar att låna pengar är ju självklart en av huvudpunkterna du måste ha ordentlig koll på. Lite allmänt kan man säga att ett mikrolån på 2000 kr ofta kommer att kosta ungefär 300 kr för dig. Och då har vi räknat in alla kostnader som kommer med lånet förutsatt att du betalar tillbaka när du ska.

Priserna varierar självklart kraftigt mellan de olika långivarna men 300 kr kan vara ett bra riktmärke. Tycker du att det är mycket pengar att betala för att få ditt mikrolån på 2000 kr är vårt tips att du inte lånar några pengar. Ett lån ska bara tas om man verkligen tycker att det är värt kostnaden.

Återbetalningstid

Det andra som är extra viktigt att hålla koll på för mikrolån på 2000 kr är under hur lång tid du får låna pengarna. Det allra vanligaste för tillfället är att du får låna pengarna under 30 dagar. Detta betyder att du 30 dagar efter det tagna lånet ska betala tillbaka alla pengarna tillsammans med ränta och andra avgifter i en stor betalning.

Det ska även sägas att det finns några få långivare som har lite andra valmöjligheter. Hos dessa kan du låna pengarna ett antal dagar längre, något som du självklart får betala extra för dock.

Bestämmer du dig för att ta ett mikrolån på 2000 kr är det därför väldigt viktigt att du är säker på att ha tillräckligt mycket pengar för att betala tillbaka långivaren när lånetiden är slut. Kan du inte då betala finns det nämligen stor risk för extra kostnader för dig.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett lån på 2000 kr

Här finns långivare som lånar ut 2000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 2000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 370 kr370 krDayPayDayPay 404 kr404 kr
Kredit365Kredit365 459 kr459 krMonettiMonetti 459 kr459 kr
MeddelandelånMeddelandelån 476 kr476 kr

Följ oss på Facebook