Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Snabblån 2000

Det finns självklart ett antal olika storlekar som man kan välja på när man vill ta ett snabblån. En av de allra vanligaste storlekarna är ju 2000 kr. Eftersom det är vanligt att folk vill låna denna summa finns det även ett stort antal låneinstitut att välja mellan. I princip alla långivare som sysslar med snabblån erbjuder sina kunder sådana som är 2000 kr stora.

En klar fördel med detta är att det finns stora möjligheter att jämföra priserna från olika långivare för att på detta vis hitta den bästa långivaren. För priserna varierar kraftigt från långivare till långivare.

Denna artikel ska så klart handla om snabblån på 2000 kr och lite vad som gäller speciellt för just dem. Är du ute efter mer information om mikrolån kan du läsa om detta i vår artikel om mikrolån.

Läs mer om mikrolån

Vad kostar ett snabblån på 2000 kr?

Priset på det potentiella lånet är självklart väldigt viktigt för dig som funderar på att låna pengar eller ej. För ett snabblån på 2000 kr kan du räkna med att priset ligger någonstans mellan ca 300 – 500 kr. Detta är stor skillnad i pris och då finns det vissa långivare som är ännu dyrare som man verkligen bör undvika.

För en snabb uppfattning om prisnivåerna kan du titta lite längre ner på denna sida där vi har listat ett antal långivare som erbjuder snabblån på 2000 kr. Vill du har utförligare information är tipset att du besöker sidan där vi jämför mikrolån på 2000 kr lite mer noga.

Snabblån på 2000 kr är ett kort lån

Tänker du låna pengar är det viktigt att du tänker igenom att ett snabblån på 2000 kr är ett väldigt kort lån. Det innebär att lånet normalt ska betalas tillbaka efter bara 30 dagar. Några långivare erbjuder längre låneperiod men då till en ökad kostnad.

Låna därför aldrig pengar om du inte vet att du kommer att ha tillräckligt för att betala tillbaka när löptiden går ut. Annars kommer lånet att kosta extra.

Hur tar man ett snabblån på 2000 kr?

Det är väldig enkelt att ta ett snabblån på 2000 kr. Antingen fyller du i långivarnas formulär som de har på sin webbplats. Det andra alternativet är att du söker lånet enbart med hjälp av mobiltelefonen. Dock är det inte lika många långivare som erbjuder lån som enbart tas med hjälp av mobilen.

Exakt hur det går till kan variera lite mellan de olika låneinstituten. Men det ska inte vara några svårigheter alls att hitta den informationen då alla långivare har den enkelt på sin hemsida.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett lån på 2000 kr

Här finns långivare som lånar ut 2000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 2000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 370 kr370 krDayPayDayPay 404 kr404 kr
Kredit365Kredit365 459 kr459 krMonettiMonetti 459 kr459 kr
MeddelandelånMeddelandelån 476 kr476 kr

Följ oss på Facebook