Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Låna 1000

Då och då uppstår ett behov av att låna en lite mindre summa pengar precis just nu. Att låna 1000 kr snabbt och smidigt kan vara lösningen på små ekonomiska problem eller helt enkelt låta dig köpa de saker du vill utan dröjsmål. Det finns många långivare som erbjuder dig att låna just 1000 kr i ett så kallat mikrolån.

Ett mikrolån är ett lån där summan varierar mellan 1000 kr och 5000 kr. När du lånar pengar så får du behålla dem i en månad innan det är dags att betala tillbaka igen. Detta är en ganska kort låneperiod men det är ju samtidigt en relativt liten summa pengar det handlar om.

Hitta långivare där du kan låna 1000 kr

Det finns många långivare hos vilka du kan låna denna summa. Det är de långivare som erbjuder mikrolån och / eller smslån som lånar ut mindre summor så som 1000 kr. Ifall du är intresserad av att hitta långivare som erbjuder dig att låna 1000 kr kan du ta dig en titt på de banker och långivare som vi listar på den här webbsidan.

När du ska ta ditt lån vill du oftast betala så lite som det bara är möjligt. När man tar ett mikrolån eller ett smslån är avgiften tyvärr ganska hög i förhållande till summan man får låna, och denna typ av lån är inte heller direkt billiga jämfört med andra typer av lån. Det är också så att skillnaden mellan den dyraste och den billigaste långivaren kan vara så stor som 100 % vilket gör att du kan spara mycket pengar på att titta runt lite och att jämföra lån. Vi har hjälpt dig lite genom att göra jämförelser mellan alla de långivare som vi listar på Ekonomi-portalen. Du kan finna jämförelser av mikrolån / smslån här.

Hur fungerar det att låna 1000 kr?

När du väl har beslutat dig för en viss långivare så går det snabbt och smidigt att ansöka om ditt lån. Du kan ansöka på två olika sätt vilka båda fungerar bra, du får fundera på vilket du föredrar.

Det första alternativet är att gå in på långivarens webbsida och där ansöka om att få låna 1000 kr. Du fyller då i ett formulär med dina personuppgifter och lite uppgifter om din ekonomi. Denna ansökan kommer sedan direkt att kontrolleras och ifall du uppfyller alla krav så blir du snabbt godkänd. Pengarna som du vill låna kommer då in på det konto som du fyllde i när du ansökte. Ifall du ansöker via webbsidan slipper du kostnaderna för de sms som annars måste skickas, vilka kan vara lite onödigt dyra. I vissa fall krävs det dock att du skickar ett sms för att få en aktiveringskod som du sedan fyller i på webbsidan.

Det andra alternativet är att du sköter hela ansökan via mobiltelefonen. Då skickar du först ett sms där du anger att du vill låna 1000 kr. Du kommer då att få meddelande om att du ska skicka in information om dig själv så att långivaren kan avgöra om du kan få ett lån eller ej. Numret du ska skicka sms till finner du enklast på långivarens egen webbsida. Länkar till långivare som kan låna ut 1000 kr till dig finner du på våra informationssidor om banker och långivare. Om och när du blir godkänd dyker pengarna snabbt upp på ditt konto och du kan använda dem så som du själv vill.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett lån på 1000 kr

Här finns långivare som lånar ut 1000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 1000 i 30 dagar.
MeddelandelånMeddelandelån 0 kr0 krNåtlånNåtlån 335 kr335 kr
DayPayDayPay 372 kr372 krMonettiMonetti 395 kr395 kr

Följ oss på Facebook