Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Snabblån 4000

Alla snabblån är tänka för dig som vill låna en mindre summa pengar riktigt snabbt. Pengarna som lånas går sen att använda till en massa olika saker och det är självklart helt upp till dig vad du vill göra med dem.

För denna typ av mindre lån brukar det vara ett mikrolån som gäller. Dessa lån är utformade för just personer som vill låna en mindre summa pengar under en kort period. Andra ord som man använder för att beskriva denna kategori av lån är mikrolån och smslån.

Vill du läsa mer om mikrolån kan du göra det här.

Alternativ för snabblån på 4000 kr

Det är tyvärr så att du som vill ta ett snabblån på just 400 kr inte har jättemånga olika alternativ. Det är nämligen så att de allra flesta låneinstituten erbjuder snabblån på maximalt 3000 kr varje gång. Sen är det inte så att du inte har några alternativ alls utan det är bara att det inte är lika många. Detta för tyvärr med sig att du har färre långivare att jämföra mellan när du letar efter ett bra pris.

Villkor för ett snabblån på 4000 kr

Det är två villkor som är viktigare än alla andra för dig att veta när du ska skicka in en ansökan om ett snabblån på 4000 kr. Och dessa är självklart hur mycket det kostar och när lånet ska vara återbetalat. Lite om dessa ska vi här ta upp men utöver dem finns det ju andra villkor som är bra att veta om. Dock skulle det bli alldeles för mycket att ta upp alla villkor som de olika långivarna har och därför är tipset istället att du noga läser igenom vad som gäller hos exakt den långivaren du väljer. All information finns på deras hemsida.

Kostnad för snabblån på 4000 kr

Vill du låna pengar med en så låg ränta som möjligt är det inte ett snabblån på 4000 kr som du söker. Kostnaden ligger vanligtvis runt 500 kr men kan variera kraftigt mellan olika långivare. Räknar man på den effektiva räntan blir det en väldigt hög siffra. Men bättre är ofta att istället fundera ifall det helt enkelt är värt en 500 kr för att få låna 4000 kr.

Lånetid för ett snabblån på 4000 kr

Från början när snabblånen dök upp var det bara låneperioder på 30 dagar som gällde. Nu har det börjat dyka upp en del långivare som också erbjuder lite längre löptid. Dock är det då bara normalt några dagar till vilket kommer att kosta mer för dig. Vanligast är fortfarande lån på 30 dagar hos de flesta långivare.

Som du märker är löptiden väldigt kort på lånen något som gör att det ställs stora krav på dig om du lånar pengar att planera inför den kommande tiden. För om du lånar 4000 kr får du räkna med att betala 4500 i en klumpsumma när lånetiden går ut.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett lån på 4000 kr

Här finns långivare som lånar ut 4000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 4000 i 30 dagar.
NåtlånNåtlån 440 kr440 krKredit365Kredit365 523 kr523 kr
MonettiMonetti 523 kr523 krMeddelandelånMeddelandelån 553 kr553 kr

Följ oss på Facebook