Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Renovera

Blå pil

I menyn hittar du alla våra artiklar. Klickar du på en av våra menykategorier så dyker alla artiklar i den kategorin upp.

Bygga hus

Den här sektionen är för dig som vill renovera ditt hus eller annan bostad. Här finner du artiklar om många olika saker som man kan renovera, vad man ska tänka på vid renovering och lite allmänt om hur man lagar och fixar olika saker som kan tänkas behöva fixas. Som alltid försöker vi att ha ett ekonomiskt perspektiv på det hela. Vill du ha guider som säger exakt hur man ska utföra ett arbete finns det bättre sidor för detta.

Du kan läsa om hur man fixar allt ifrån badrum till kök, hur man gör med golv och målning och mycket mer. Få koll på renovering och reparation etc.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook