Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Mikrolån längre än 30 dagar

Det allra vanligaste när det gäller mikrolån är att långivarna enbart erbjuder dig att låna pengarna under 30 dagar. Detta är något som har hängt med från dess att mikrolånen introducerades på den svenska marknaden i början av 2000-talet.

Alternativ för dig som vill låna längre

För dig som vill låna pengar under en längre tid finns det trevligt nog några alternativ att välja mellan. Men man ska ha klart för sig att alla mikrolån i grund och botten är korta lån. Därför sträcker sig även de allra längsta mikrolånen bara ett par månader som max.

Lite längre ner på denna sida kan du hitta en lista på långivare som erbjuder dig att ta ett mikrolån under längre tid än 30 dagar.

Kostar det extra?

Tyvärr för dig som låntagare kostar det ofta mer att ta ett mikrolån som sträcker sig över en längre period än den vanliga 30 dagars löptiden. Detta behöver inte gälla för att låneinstitut men du ska räkna med att det kan kosta lite mer.

Privatlån

Vill du låna en mindre summa under en lite längre tid kan du även kolla upp om ett privatlån är intressant för dig. Ett privatlån har en lägre ränta och du kan låna pengarna under längre tid, vanligtvis ett par år. Den totala kostnaden blir ofta lite högre med ett privatlån men du behöver inte betala tillbaka pengarna lika snabbt så därför blir betalningarna varje månad mindre.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett mikrolån på 5000 kr

Här finns långivare som lånar ut 5000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 5000 i 30 dagar.
Kredit365Kredit365 555 kr555 krMonettiMonetti 555 kr555 kr
MeddelandelånMeddelandelån 585 kr585 kr

Följ oss på Facebook