Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Info om lån

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMSlån idag

Den stora avgörande faktorn när det gäller hur snabbt du kan få pengarna insatta ifall du vill ta ett smslån är när ansökan om lånet skickas in. En annan faktor som också kan spela in är vilken bank som du har ditt konto som pengarna ska sättas in hos.

Smslån på en vardag

Skickar du in en ansökan för ett smslån på en vardag har du de allra största chanserna att få pengarna insatta på kontot under samma dag. Här brukar långivarna säga att ifall ansökan skickas in innan 12:00 eller 13:00 så kommer pengarna att finnas tillgängliga på kontot senast klockan 17:00 samma dag ifall ansökan blir godkänd.

Smslån under en helg

Försöker du att låna pengar under en helg kan det vara klart svårare att få pengarna insatta lika snabbt. Pengarna sätts oftast inte in förrän måndag morgon ifall ansökan kommer in under helgdagarna. Detta gäller även för ansökningar som kommer in på eftermiddagen på fredagen.

Din bank spelar roll

Vad du har för någon bank kan mycket väl också styra när pengarna kommer in på kontot. Det är nämligen så att långivarna ofta har bättre samarbete med vissa banker där pengarna blir insatta inom några minuter medan det kan ta lite längre tid hos andra. Exakt vilka regler som gäller hos den långivaren som du bestämmer dig för finner du på deras informationssidor.

Smslån idag - Måste det vara idag?

Du bör även fundera igenom ifall det är snabbheten som är det allra viktigaste. För om vi säger att en långivare är några hundralappar billigare än en annan men pengarna kommer att komma in en dag senare då. Vilken är bäst att låna hos?

Denna fråga är det upp till dig att svara på. Se bara till att du fundera igenom frågan ifall den blir aktuell.

Ekonomi-portalen hjälper dig hitta ett mikrolån på 5000 kr

Här finns långivare som lånar ut 5000 kr och löptid 30 dagar. Du kan se kostnaden för detta belopp och löptid och dessutom ändra ovan för att se priser för andra belopp. Priserna är för nya kunder. Kolla vår stora jämförelse av SMSlån och mikrolån.

Välj lånebelopp och löptid du vill jämföra:
Långivare som lånar ut 5000 i 30 dagar.
Kredit365Kredit365 555 kr555 krMonettiMonetti 555 kr555 kr
MeddelandelånMeddelandelån 585 kr585 kr

Följ oss på Facebook