Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bygga hus

Blå pil

I menyn hittar du alla våra artiklar. Klickar du på en av våra menykategorier så dyker alla artiklar i den kategorin upp.

Bygga hus

Här hittar du en ganska enkel genomgång för dig som funderar på att bygga ett hus. Under de närmare 40 artiklarna vi har lagt upp här hittar du den grundläggande informationen som du behöver för att sedan kunna gå vidare.

Läs om allt från förberedelser och planering till själva uppförandet av huset och vidare till vad man ska tänka på efter att det nya huset är klart. Detta är givetvis bara en översikt av några av de viktigaste sakerna.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook