Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kredit 365

 • Belopp: 1000 - 5000 kr
 • Löptid: 30 dagar
 • Förläng lån: Nej
 • Gratis lån: Ja
 • Åldersgräns: 18 år
 • Anmärkning: Ja
 • Registreras UC: Nej
 • E-leg: Ja

Kredit 365 är en långivare som erbjuder mikrolån i storlekarna 1000 kr till 5000 kr. De har som mål att bli en av de ledande aktörerna inom sitt område och satsar på bra öppettider och service. Som ny kund kan du låna upp till 3000 kr och då kan du även utnyttja de erbjudanden som finns för kunder som lånar för första gången. För dig som är återkommande kund finns möjlighet att låna upp till 5000 kr men du måste då betala vanliga priser.

Du tar ett mikrolån enkelt direkt via webbsidan hos Kredit 365. Genom att fylla i dina personuppgifter i formuläret på sidan kan du direkt skicka in din ansökan och får svar så snabbt det går. Ifall du ansöker under öppettiderna administreras din låneansökan direkt och du får snabbt svar och ifall du blir godkänd kommer även pengarna in antingen samma dag eller dagen efter, lite beroende på tidpunkt och vilken bank du har. Du har sedan som vanligt 30 dagar på dig att återbetala lånet.

Kredit 365 satsar på mikrolån trots betalningsanmärkning

Ofta är ett av grundkraven när du ska låna, oavsett om det gäller mikrolån eller privatlån etc, att du inte har några betalningsanmärkningar. Kredit 365 har dock bestämt sig för att erbjuda lån även till dig som normalt kan ha lite svårt att få ett mikrolån. De godkänner betalningsanmärkningar så länge som du uppfyller deras andra grundkrav.

Istället för att direkt neka din ansökan när man ser att det finns en anmärkning görs en annan typ av kreditbedömning som tar hänsyn till fler faktorer och som räknar ut din betalningsförmåga just nu. Detta gör att många som har betalningsanmärkningar kan få ett lån ifall ekonomin i övrigt är ordnad. Du ansöker bara som vanligt och med lite tur bedöms din ekonomiska situation vara så pass bra att du kan få ett lån.

Detta krävs för att du ska få låna

Som ny kund kan du låna antingen 1000, 2000 eller 3000 kr. Du får till och med ett extra bra introduktionspris så att du kan testa om Kredit 365 är något för dig. Detta pris gäller bara första gången du lånar. När du har lånat tidigare kan du få tillgång till lån av högre belopp. Då kan du även få tillgång till 4000 och 5000 kr.

Du måste vara minst 18 år för att få ta ett lån och du måste vara folkbokförd i Sverige. Du ska också ha ett telefonnummer registrerat i ditt namn. Nästa steg är att klara av den kreditkontroll som Kredit 365 gör. Du kan få ett mikrolån även om du har en eller flera betalningsanmärkningar men då måste din ekonomi i övrigt vara så pass bra att du klarar av att betala tillbaka pengarna. Man gör alltid en individuell bedömning.

Hos Kredit 365 kan du hitta följande lån:

 • Mikrolån på 1000 - 3000 kr för nya kunder
 • Mikrolån på 1000 - 5000 kr för återkommande kunder
 • Extra låga introduktionspriser för nya kunder
 • Mikrolån trots betalningsanmärkningar

Direktlänk till bank / långivare

Verkar Kredit 365 intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Kredit 365

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL
Löptid 30 dagar
2000 kr64 kr459 kr440 kr
3000 kr96 kr491 kr462 kr
4000 kr128 kr523 kr485 kr
5000 kr160 kr555 kr507 kr

Besök långivaren direkt