Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Kundfinans

Kundfinans är ett ganska nystartat företag som erbjuder smslån till privatpersoner. Man marknadsför sig själva som ledande på smslån och pekar på säker lånehantering och en bra kundtjänst.

Här kan du ta lån direkt via mobilen men även via webbsidan på 1000 till 4000 kr som du sedan ska betala tillbaka inom 30 dagar. Genom att använda krypterad kommunikation och E-legitimation vid ansökningar blir det enkelt och säkert när du ska låna hos Kundfinans.

Smslån hos Kundfinans

Kundfinans erbjuder flera olika sätt att ta ett mikrolån. Du kan ansöa via hemsidan genom att först skaffa en aktiveringskod. Denna kod skaffar du genom att skicka in ett sms. Du kan även ansöka direkt via mobilen genom att fylla i personnummer och bankkontonummer när du skickar in ditt sms. Ett tredje alternativ är att helt enkelt ringa in till Kundfinans och följa instruktionerna. För dig som har E-legitimation är det extra smidigt att ansöka om ett smslån.

Detta krävs för att du ska få låna

För att kunna ta ett lån hos Kundfinans måste vissa krav uppfyllas. Du ska t ex vara minst 21 år och du ska ha ett mobiltelefonnummer som är registrerat på dig och som inte är hemligt. Du måste ha ett svenskt bankkonto dit pengarna ska skickas.

Vidare måste du ha en årsinkomst på minst 100 000 kr och klara av en vanlig kreditprövning. Det är viktigt att du inte har ett skuldsaldo och att du inte har några betalningsanmärkningar. Ifall din ekonomi är ordnad och godkänd kan du få ditt lån snabbt och enkelt.

Hos Kundfinans kan du hitta följande lån:

  • Smslån på upp till 4000 kr
  • Mikrolån via Internet på upp till 4000 kr

Direktlänk till Kundfinans

Verkar Kundfinans intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Kundfinans

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook