Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

L'EASY

  • Eff. ränta: 10.36 - 24.41 %
  • Belopp: 10000 - 50000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 595 kr
  • Ränta: 9.84 - 21.6 %
  • Löptid: 1 - 6 år
  • Åldersgräns: 20 år

L'EASY är ingen vanlig långivare utan sysslar normalt med leasing av olika slags elektronik och vitvaror etc. Du kan där köpa en dator eller kyl och då betala en liten slant varje månad istället för att behöva betala ett stort engångsbelopp. Med räntan blir det självklart dyrare än att betala kontant direkt men om man inte vill eller kan betala allt direkt är detta ett intressant alternativ.

L'EASY erbjuder dock även lån i form av ett privatlån på 5000 kr och upp till 25 000 kr. Du behöver ingen säkerhet och kan använda pengarna till precis vad du vill. Du återbetalar ditt lån på 1 - 5 år beroende på vad du känner passar dig. Är det något du behöver köpa eller om du vill ut och resa etc kan detta vara ett sätt att finansiera.

Detta krävs för att du ska få låna

För att få ditt lån hos L'EASY krävs att du är minst 20 och att du inte har några betalningsanmärkningar. Kan du uppfylla dessa grundkvar ska det troligen gå bra att få låna. Du måste dock klara en sedvanlig kreditprövning, vilken normalt görs varje gång du ansöker om ett lån.

Du kan som minst låna 5000 kr och som mest 25 000 kr. Lånets återbetalningstid är 1 - 5 år. Du kan välja det som passar dig bäst. Värt att tänka på är att ju längre återbetalningstid du väljer ju mer kostar ditt lån totalt. Detta är utan säkerhet / blancolån så du kan göra vad du vill med pengarna.

Hos L'EASY kan du hitta följande lån:

  • Privatlån / Blancolån på 5000 - 25 000 kr

Direktlänk till L'EASY

Verkar L'EASY intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos L'EASY

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 595 kr
Ränta: 9.84 - 21.6 %
Effektiv ränta: 10.36 - 24.41 %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 6 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 50000 kr

Besök långivaren direkt