Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Nettofinans

Nettofinans har ett riktigt enkelt lån. Det är ett privatlån för dig som inte behöver så mycket pengar men som ändå behöver något mer än ett vanligt mikrolån och som vill återbetala under minst ett år. Lånebeloppet går från blygsamma 1000 kr upp till 15 000 kr, så det är fortfarande små belopp det gäller, men det är alltså längre löptid eftersom du kan låna i ett till fem år.

Det är ganska mycket fokus hos Nettofinans på att du ska kunna ta ett lån snabbt och enkelt utan för mycket krångel. Du ansöker via webbsidan och med hjälp av e-legitimation kan du skriva på låneavtalet direkt och på så vis snabbt kunna få pengarna ifall du blir godkänd.

Detta krävs för att du ska få låna

Kraven som ställs på dig som ska låna är följande. Du ska vara åtminstone 20 år gammal och som mest 60 år gammal. Du ska vara skriven i Sverige. De ekonomiska villkoren är också ganska enkla.

Nettofinans gör en kreditprövning för att kolla upp din ekonomi lite mer. De vill se så att du kan få ett lån. Du måste då ha en lägsta årsinkomst på 150 000 kr. Det går bra att ha betalningsanmärkningar då de tittar på din framtida betalningsförmåga och inte hur det varit förr. En bedömning görs alltid av dina ekonomiska förutsättningar och så avgörs ifall du får låna eller ej.

Hos Nettofinans kan du hitta följande lån:

  • Lån utan säkerhet från 1000 till 15 000 kr i ett till fem år

Direktlänk till Nettofinans

Verkar Nettofinans intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Nettofinans

Följ oss på Facebook