Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Axo Finans

  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: 120000 kr
  • Uppl.avgift: ?
  • Ränta: 2.95 - 24 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

Hos Axo Finans kan du ansöka om privatlån och de hjälper dig sedan, i egenskap av låneförmedlare, att hitta ett bra och prisvärt lån. Det lån du kan söka via Axo Finans är alltså som sagt ett blancolån med lånebelopp från 10 000 kr upp till 350 000 kr. Återbetalningstid mellan 1 och 12 år.

En låneförmedlare lånar inte själva ut pengar utan knyter till sig ett antal olika banker och långivare som de samarbetar med och när du ansöker om ett lån skickas din ansökan till alla dessa långivare. Det finns flera fördelar med detta. Först och främst kan du ansöka hos många olika långivare med bara en enda ansökan och en enda kreditprövning. Det är smidigt och förstör inte ditt kreditbetyg.

Vidare gör det att du kan få en mängd olika offerter och se vilken av alla banker och långivare som har det bästa lånet att erbjuda dig. Du kan välja det med lägst ränta eller det som du helt enkelt gillar bäst. Ditt lån har du sedan inte hos Axo Finans utan hos den långivare du valt.

Du kan ansöka om ett lån vare sig du är sugen på ett helt nytt lån eller om du skulle vilja samla dina gamla och dyra skulder till ett enda stort och billigare lån. Detta kan vara ett bra tips för dig som har dyra månadskostnader och vill spara en del pengar.

Detta krävs för att du ska få låna

För att kunna ta ett lån via Axo Finans finns det lite krav som ska uppfyllas. Dessa är att du ska vara minst 20 år och du ska även ha en årsinkomst som överstiger 150 000 kr. Du kan inte ha betalningsanmärkningar om du vill låna och inte heller skulder hos Kronofogden.

När du ansöker görs en kreditprövning så att man kan se hur det står till med din ekonomi. Här ser man t ex tillgångar, intäkter och skulder och kan utifrån dessa uppgifter bedöma ifall du kan få ett lån. Tack vare samlad kreditprövning kan du via Axo Finans ansöka till upp mot 10 olika långivare men bara få en enda kreditprövning registrerad hos UC.

Hos Axo Finans kan du hitta följande tjänster:

  • Förmedling av privatlån / blancolån från 10 000 - 350 000 kr i upp till 12 år

Direktlänk till Axo Finans

Verkar Axo Finans intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån via Axo Finans

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: ?
Ränta: 2.95 - 24 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt