Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

BIGBANK

BIGBANK har inte funnits speciellt länge på den svenska lånemarknaden. De satte igång sin verksamhet här i Sverige i början av 2012. Innan dess har företaget bakom BIGBANK dock funnits i Estland sedan 90-talet så de är inga amatörer.

BIGBANK erbjuder endast en typ av lån vilket är ett privatlån. Ett privatlån kallas även för blancolån och är ett lån du tar utan att lämna någon säkerhet och pengarna kan sedan användas till vad som helst - en resa, renovering eller för att samla mindre dyra skulder.

Du kan ta ett lån på mellan 10 000 kr och 50 000 kr hos BIGBANK och återbetalningstiden är som minst sex månader och som mest fem år. Räntan för lånet är individuell vilket innebär att man bedömer din ekonomiska situation och beräknar räntan utifrån detta och hur lång återbetalningstid du vill ha.

Detta krävs för att du ska få låna

Som alla långivare har BIGBANK en del krav för att du ska kunna få ett lån. Det som gäller är att du måste vara minst 20 år gammal och att du får vara som äldst 75 år när lånet har återbetalats. Det innebär att om du börjar närma dig 75 så kan du kanske inte välja en så lång återbetalningstid. Vidare gäller att du antingen är svensk medborgare eller åtminstone har haft uppehållstillstånd i tre år .

Minsta årsinkomst för att få låna är 144 000 kr och som vanligt tas en kreditupplysning för att kolla att du sköter din ekonomi. För dig med betalningsanmärkningar är BIGBANK ett alternativ då de godkänner upp till 5 st sådana.

Hos BIGBANK kan du hitta följande lån:

  • Privatlån på 10 000 - 50 000 kr

Direktlänk till BIGBANK

Verkar BIGBANK intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos BIGBANK