Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

SMSpengar

SMSpengar låter dig ta ett mikrolån eller smslån på 500 - 2000 kr som ny kund och återkommande kunder kan även låna 3000 och 4000 kr. Du kan låna direkt via webbsidan eller enbart med hjälp av din mobiltelefon och får snabbt in pengarna på kontot. Lånar du 500 kr eller 1000 kr som ny kund får du du lånet helt gratis.

Som ännu en långivare på marknaden för smslån försöker SMSpengar göra det så snabbt och enkelt som möjligt för dig som behöver lite extra pengar att få låna. Har du betalningsanmärkningar är detta inget hinder och du kan få ett lån så länge du har en godkänd ekonomisk grund att stå på.

Så här ansöker du om lån hos SMSpengar

Du som är ny kund kan ansöka antingen om 500 kr, 1000 kr eller 2000 kr. Ansökningen kan skickas in direkt via SMS genom ett smslån och då sköter du hela lånet genom mobilen. Du kan även ansöka genom att fylla i formuläret som finns på webbsidan och då behöver du även en ansökningskod som du får genom att skicka in ett SMS till långivaren.

När du skickar in din ansökan görs en kontroll av din ekonomi. Det är inget hinder att du har en betalningsanmärkning eller att du inte har någon fast inkomst. Det viktiga är att det totala betyget på din ekonomi är tillräckligt högt för att du ska få låna. Ifall du har lånat tidigare är det också så att du måste ha skött dina gamla lån för att få ta nya. Har du lånat tidigare har du dessutom tillgång till lån på högre summor som 3000 kr och 4000 kr.

Detta krävs för att du ska få låna

Det är inte speciellt många krav på dig som låntagare hos SMSpengar. Du måste vara minst 18 år för att få låna och du måste dessutom ha ett mobiltelefonnummer registrerat i ditt namn. Detta nummer får inte heller vara hemligt. Uppfyller du dessa krav plus att du har en tillräcklig ekonomisk styrka så ska du utan problem få låna.

Många långivare kräver att du har en viss årsinkomst eller att du saknar betalningsanmärkningar. Hos SMSpengar är detta inte nödvändigtvis ett hinder. Har du en betalningsanmärkning eller saknar fast inkomst kan detta vara ett minus men det är helheten som räknas. En kreditprövning görs och denna ska du klara av för att få ditt mikrolån.

Hos SMSpengar kan du hitta följande lån:

  • Mikrolån på nätet på 500 kr - 4000 kr.
  • Smslån mellan 500 kr och 4000 kr.
  • Flexibel kredit upp till 30 000 kr.

Direktlänk till bank / långivare

Verkar SMSpengar intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos SMSpengar

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt