Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Compricer

File templates/Juli/Affiliate/banksidor_faktaruta/faktaruta_compricer2.php does not exist or is not readable!

Du kanske känner till Compricer som en stor aktör inom jämförelser. De har bra och omfattande jämförelser inom t ex försäkring, kreditkort, sparkonton och en del annat. Det finns även en avdelning om lån där du kan jämföra bolån och privatlån.

Just privatlån är dock mer än bara en jämförelse hos Compricer idag då de har satsat på att faktiskt även förmedla lån som vilken låneförmedlare som helst. Det innebär att du faktiskt kan ansöka om lån direkt hos dem och sedan går ansökan vidare till de banker och långivare som samarbetar med Compricer.

Låneförmedling för privatlån

Du kan hos Compricer ta ett privatlån upp till 350 000 kr i som minst 2 år och som mest 12 år. Det finns ett ganska stort antal långivare knutna till dem och när du ansöker om lån så skickas ansökan vidare till alla dessa och du får offerter som du kan välja mellan.

Det fina med att ansöka om lån via en låneförmedlare är att du bara behöver fylla i en ansökan men får samtidigt ändå ansöka hos många olika långivare. Det krävs bara en kreditupplysning vilket innebär att din kreditvärdighet inte påverkas av att för många sådana registreras hos UC.

När du får svar kan du titta på alla erbjudanden och se vilka långivare som ger dig bäst ränta och billigast lån. Du kan välja det billigaste lånet eller det som helt enkelt känns som att det passar bäst. När du valt och skrivit på lånehandlingarna är du sedan kund hos just den långivaren och inte hos Compricer.

Detta krävs för att du ska få låna

Precis som vanliga långivare har även Compricer satt ut villkor för att du ska få ansöka. Dessa villkor kan variera lite mellan de olika långivare som är kopplade till dem men detta är grundkraven. Du ska vara minst 18 år och du måste ha en fast inkomst som överstigen 100 000 kr.

Det finns inget utskrivet krav som säger att de inte godtar betalningsanmärkningar men det kan nog tyvärr ändå vara så att en del av långivarna inte godkänner sådana. Du kan dock skicka in din ansökan och se vad du får för erbjudanden. Du måste i övrigt ha en stabil ekonomi för att få låna.

Med en medsökande kan du få ännu större chanser att få låna och du kan även bättra på dina möjligheter till bättre ränta, större belopp och längre återbetalningstid. En medsökande har lika stort ansvar för lånet som du och är vanligen t ex make / maka eller nära familj.

Hos Compricer kan du hitta följande tjänster:

  • Förmedling av privatlån upp till 350 000 kr i max 12 år
  • Jämförelse av bolåneräntor, försäkringar, kreditkort etc

Direktlänk till Compricer

Verkar Compricer intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån via Compricer