Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

MyLoan

  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 10000 - 500000 kr
  • Minsta inkomst: 120000 kr
  • Uppl.avgift: 0 kr
  • Ränta: 2.95 - 35.7 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

Hos MyLoan kan du ansöka om ett privatlån som sedan skickas ut till de långivare som är anslutna till dem. De är nämligen en låneförmedlare med många banker och långivare kopplade till sig och med en enda ansökan når du kan du alltså få offerter från många olika håll.

Ägare till MyLoan är faktiskt Insplanet, vilket är ett känt namn inom försäkringsförmedling. Här fokuserar de istället på privatlån och du kan ansöka om ett lån på 10 000 kr till 350 000 kr och löptiden ligger på 2 till 12 år. Du kan ansöka tillsammans med en medsökande för att öka dina chanser att få ett lån eller för att förbättra dina lånevillkor.

Det fina med låneförmedlare är att man kan ansöka till ett stort antal långivare med bara en ansökan. Du fyller alltså bara i dina uppgifter en enda gång, vilket sparar tid och är väldigt smidigt. De långivare som är kopplade till förmedlaren tittar sedan över din ansökan och kommer med ett anbud för lån. Du tittar igenom alla alternativen och väljer det med lägst pris eller det du föredrar av annat skäl.

Endast en enda kreditupplysning görs trots att många långivare tar del av din kreditinformation. Detta är en fördel jämfört med när du själv ansöker om lån hos olika långivare då ett flertal kreditupplysningar då registreras hos UC och det är något som kan sänka ditt kreditbetyg.

Lite mer om privatlån hos MyLoan

Det finns som sagt många olika banker och långivare samlade, hela 10 stycken faktiskt. Bland annat hittar du SEB, Marginalen Bank, Sevenday, Spring Finance och Collector. Du kan ta både privatlån och billån via MyLoan och du kan även samla dina gamla dyra lån.

För dig som vill ha ytterligare trygghet finns ett låneskydd som är en försäkring som du kan teckna tillsammans med lånet. Denna försäkring hjälper till att återbetala lånet när du blir oväntad arbetslös eller sjuk / råkar ut för en olycka.

Detta krävs för att du ska få låna

De långivare som finns under MyLoan kan alla ha lite olika villkor men tittar man på grundvillkoren så är de följande. Du måste vara 18 år eller äldre och du behöver ha en fast inkomst. Inkomsten ska vara åtminstone 120 000 kr årligen. Du kan inte ha aktiva betalningsanmärkningar och din ekonomi i övrigt måste vara god. Detta kollar MyLoan via en kreditprövning.

Vill du öka dina chanser att låna eller vill du försöka få lite bättre villkor i form av ett högre lånebelopp eller lägre ränta kan du testa att ansöka tillsammans med en annan person - en så kallad medsökande. Detta underlättar och kan ge dig bättre chanser och bättre villkor. Det är dock inte alla långivare som godkänner medsökande.

Hos MyLoan kan du hitta följande tjänster:

  • Förmedling av privatlån från 10 000 - 350 000 kr i 2 - 12 år
  • Förmedling av billån

Direktlänk till MyLoan

Verkar MyLoan intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos MyLoan

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 2.95 - 35.7 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 500000 kr

Besök långivaren direkt