Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Cash2you

Cash2you lånar ut mellan 3000 kr och 15 000 kr till dig som behöver ett mindre lån. De erbjuder små lån men återbetalningstiden är lite längre, från ett år och upp till fem år. Det är alltså vanliga privatlån men med lite lägre lånebelopp helt enkelt.

Det finns inte så mycket att säga om deras lån eftersom det är riktigt okomplicerat. Du väljer ditt lånebelopp och återbetalningstid och får sedan pengarna utbetalda ganska snabbt om du blivit godkänd. Varje månad betalar du sedan amortering plus ränta tills lånet är återbetalt. De har ingen uppläggningsavgift eller årsavgift för lånet, bara räntan.

Om lånet hos Cash2you

Lånet i sig är som sagt ganska okomplicerat. Det är ett vanligt lån utan säkerhet. Det finns möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader per år när du lånar. Dessa månader behöver du då alltså inte betala in någonting. Du får då i så fall betala in dessa pengar senare istället.

Du kan även utöka ditt lån ifall det behövs, men dock som mest till totalt 15 000 kr. Det innebär att om du har lånat 10 000 kr så kan du låna ytterligare 5000 kr men du kan aldrig låna så att den totala summan du är skyldig överstiger 15 000 kr.

Använder du Bank-ID när du ansöker om lån hos Cash2you går det snabbt och smidigt. I vanliga fall skickas ett brev till dig med ett låneavtal men det slipper du ifall du istället signerar digitalt via Bank-ID. Det är likställt med en vanlig signatur och då kan du få ditt lån snabbare.

Detta krävs för att du ska få låna

För att få låna måste du som alltid uppfylla en del grundläggande krav som långivaren har ställt upp. Dessa krav är t ex att du är minst 20 år gammal och att du är folkbokförd i Sverige.

Ekonomiska villkor som ska uppfyllas är att du har en deklarerad inkomst och att du inte genomgår en skuldsanering eller ha ett skuldsaldo hos Kronofogden, är försatt i konkurs eller står under förmyndarskap. Betalningsanmärkningar är inte nödvändigtvis ett hinder men står självklart fortfarande som ett minus när din ansökan bedöms.

Hos Cash2you kan du hitta följande lån:

  • Lån utan säkerhet mellan 3000 kr och 15 000 kr
  • Lån med löptid på mellan ett och fem år

Direktlänk till Cash2you

Verkar Cash2you intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Cash2you