Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Snabbfinans

Snabbfinans erbjuder mikrolån för den som behöver en snabb injektion i ekonomin. Du kan låna från 1000 kr och upp till 10 000 kr med en återbetalningstiden som varierar mellan 30, 60 och 90 dagar beroende på hur mycket du vill låna.

Du kan få ett lån upp till 6000 kr i 30 dagar, upp till 8000 kr i 60 dagar och upp till 10 000 kr i 90 dagar. Du kan dock inte låna riktigt så mycket vid första lånetillfället utan måste då ha lånat ett mindre belopp tidigare. Detta gäller alla löptider - alltså att du bara kan låna de högre summorna för varje löptid som återkommande kund.

För att låna behöver du fylla i personnummer, mobilnummer och hur mycket du vill låna. Du får sedan ett SMS med en pinkod som du använder för att fullfölja din ansökan. Efter detta får du snabbt svar på ifall din ansökan gått igenom eller ej. Detta så länge du ansökt under öppettiderna, annars får du vänta tills Snabbfinans öppnar.

Använd E-legitimation eller Bank-ID för identifikation. Det går även med ett personkonto hos Nordea. Detta gör att du kan bekräfta din identitet smidigt och på så vis få igång låneprocessen utan krångel.

Detta krävs för att du ska få låna

Kraven för att kunna ta ett mikrolån hos Snabbfinans är att du är minst 20 år, att du är folkbokförd i Sverige sedan tre år tillbaka och att du har en fast adress.

När du ansöker tas en kreditupplysning för att kolla din ekonomi och fastslå att du är i stånd att låna. Alla uppgifter om din ekonomi vägs in när man tar beslutet om att ge dig ett lån eller ej. För att du ska kunna få ett lån behöver du ha en årsinkomst på minst 150 000 kr och vara utan betalningsanmärkningar.

Hos Snabbfinans kan du hitta följande lån:

  • Mikrolån på 1000 - 10 000 kr i 30, 60 eller 90 dagar.

Direktlänk till Snabbfinans

Verkar Snabbfinans intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Snabbfinans

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook