Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bluestep

Bluestep erbjuder bostadslån till dig som vill köpa en ny bostad eller som vill belåna en bostad som du redan äger. Man riktar även in sig på att låna ut till personer som normalt kanske har svårt att få ett lån.

Hos Bluestep kan du t ex ta ett bolån ifall du har betalningsanmärkningar, inte har någon fast inkomst, är egenföretager eller ifall du av något annat skäl har lite problem att få ett lån hos en av de större bankerna.

Godkänner dig som har svårt att få lån

Det finns många skäl till att det kan vara svårt att få ett lån. Exempelvis kanske du har betalningsanmärkningar eller inte har en fast inkomst. Det kan då vara svårt att få ett bolån, men Bluestep har valt att rikta in sig just på dem som kanske inte kan få ett lån någon annanstans.

Du kan få ett lån när du vill köpa ett nytt hus, lägenhet eller fritidshus men även belåna din befintliga bostad ifall du t ex är ute efter att samla dina dyra lån under ett billigt lån eller om du vill finansiera studier eller annat. Behöver du låna pengar men har aningen svårt att få ett lån kan detta alltså vara ett alternativ värt att titta närmare på.

Detta krävs för att du ska få låna

Bluestep har lite andra krav än de flesta andra långivare. De godkänner att du har betalningsanmärkningar men även att du t ex är egen företagare, inte har någon fast inkomst, är nyligen inflyttad i Sverige eller är pensionär osv. Tack vare dessa mindre strikta krav kan du som kanske normalt har lite svårt med lån troligen ändå få ditt bolån. Man gör en individuell bedömning av ekonomin och beslutar därefter om ett lån går att få.

Andra krav är t ex att du måste använda pengarna för att köpa t ex ett hus, en bostadsrätt eller ett fritidshus. Bostaden måste ligga i Sverige för att du ska kunna låna och du måste själv kunna betala in konstantinsatsen som ligger på 15 % av värdet. Minsta belopp du kan låna är 150 000 kr.

Hos Bluestep kan du hitta följande lån:

  • Bostadslån (lån till hus, bostadsrätt och fritidshus)

Direktlänk till bank / långivare

Verkar Bluestep intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Bluestep

Följ oss på Facebook