Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

KreditIdag

KreditIdag hjälper dig som behöver ta ett litet lån under en kortare tid. Deras mikrolån går från så lite som 500 kr och upp till 3000 kr. KreditIdag har fördelen att du även kan låna lite udda belopp så som 1500 kr eller 2500 kr istället för bara jämna tusenlappar. Du som letar ett flexibelt lån kan tänkas gilla upplägget.

Ifall du inte behöver pengarna så länge kan du välja en kortare återbetalningstid på 14 dagar istället för 30 dagar som normalt är standard för den här typen av lån. Du har då kortare tid att betala tillbaka men kostnaden för lånet är samtidigt lägre totalt.

Detta krävs för att du ska få låna

Som vanligt finns det en del krav som du som ansöker om lån ska klara av för att få ett lån. För det första måste du vara 24 år för att få låna och du ska även vara folkbokförd i Sverige. För att du ska kunna låna behöver du ha ett mobilnummer registrerat i ditt namn och numret får inte heller vara hemligt om det ska fungera.

En minsta årsinkomst på 80 000 kr är också ett krav för att din ansökan ska godkännas så väl som att du inte har några aktiva betalningsanmärkningar. Långivaren gör en kreditprövning för att kolla upp att din ekonomi är stabil och att du kan ta ett lån utan problem.

Vare sig du är ny kund eller befintlig kund kan du låna alla tillgängliga belopp från så lite som 500 kr och upp till 3000 kr. Du kan välja en återbetalningstid på 14 dagar eller 30 dagar beroende på vad som passar dig. Väljer du 14 dagar blir lånet billigare.

Hos KreditIdag kan du hitta följande lån:

  • Mikrolån på 500 - 3000 kr
  • Kortare återbetalningstid (14) dagar till lägre pris

Direktlänk till KreditIdag

Verkar KreditIdag intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos KreditIdag

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook