Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Advisa

  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: 120000 kr
  • Uppl.avgift: ?
  • Ränta: 2.95 - 29.04 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

Advisa lånar inte ut pengar själva utan förmedlar lån från tio olika banker och långivare. De är alltså vad som kallas för låneförmedlare. Det fina med låneförmedlare är att man enkelt och med minimalt jobb kan ansöka om lån hos flera olika långivare samtidigt och sedan välja ut det erbjudande som känns bäst.

Du kan ta ett privatlån via Advisa och du kan då låna mellan 20 000 kr och 350 000 kr. Fördelen med att ansöka via en låneförmedlare istället för att ansöka direkt till olika långivare är flera. För det första är det som sagt enkelt och smidigt men sedan är det också lätt att hitta de billigaste alternativen.

En annan bra fördel är att det bara registreras en enda kreditupplysning hos UC även om hela tio långivare tar del av den. Det är en samlad kreditupplysning som görs, vilket innebär att du kan behålla en hög kreditvärdighet.

Låneprocessen hos Advisa

När du först ansöker om lån måste du givetvis fylla i ett formulär för låneansökan Därefter rings du upp av en lånerådgivare som kommer att gå igenom lite olika saker med dig för att du ska få ett så bra lån som möjligt.

När du har fått ordning på din ansökan skickas den ut till alla långivare som är knutna till Advisa och dessa kan komma med ett erbjudande (en offert) och du kan se alla alternativ. Titta igenom de olika alternativen och välj det som är billigast eller känns allmänt bäst.

Slutligen när du har valt vilken långivare du vill låna av kan du återigen prata med en lånerådgivare för att se till att du verkligen får det lån som funkar bäst för dig. Du har vanligen ett snabbt svar och när du har gjort ditt slutliga val kommer lånehandlingar hem på posten. Du signerar och skickar in och så får du ditt lån.

Detta krävs för att du ska få låna

Om du vill låna pengar från någon av de banker eller långivare som är kopplade till Advisa måste du följa reglerna som är uppsatta. Dessa säger att du måste vara minst 18 år och att du även ska ha en årsinkomst på 120 000 kr eller mer. Det kan tänkas att du kan låna större belopp om du har en högre årsinkomst.

Du kan tyvärr inte ha några betalningsanmärkningar och du bör också ha en god ekonomi rent allmänt. En samlad kreditupplysning görs (endast en) så att långivarna kan se att du har tillräcklig ekonomi för att återbetala lånet.

Ifall du vill öka dina chanser att bli godkänd eller om du helt enkelt vill få lite bättre villkor när det gäller lånebelopp och återbetalningstid etc (kanske även lägre ränta) kan du söka tillsammans med någon annan - en medsökande. Detta ökar dina chanser.

Hos Advisa kan du hitta följande tjänster:

  • Förmedling av privatlån mellan 20 000 kr och 350 000 kr
  • Möjlighet att samla dyra lån i ett billigare privatlån

Direktlänk till Advisa

Verkar Advisa intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån via Advisa

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: ?
Ränta: 2.95 - 29.04 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt