Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bank Norwegian

  • Eff. ränta: ?
  • Belopp: 5000 - 600000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 399 kr
  • Ränta: 6.99 - 22.99 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 23 år

Den exakta kopplingen mellan Bank Norwegian och flygbolaget Norwegian är lite oklar men någon slags koppling finns det iaf. Detta är en ganska ny bank som har olika banktjänster så som privatlån, kreditkort, Internetbank och även sparkonto för den som vill.

Det vi intresserar oss mest för är dock det faktum att man kan ta ett lån utan säkerhet, alltså ett privatlån, hos dem. Du kan låna från 5000 kr och maxgränsen för lån ligger så högt som 400 000 kr, vilket är lite högre än vad som är normalt för privatlån.

Du kan alltså låna pengarna utan säkerhet och således använda dem till vad du vill och du kan välja återbetalningstid upp till så mycket som 15 år. Det innebär att du kan få ett ganska stort lån med lång löptid men du kan även låna ett litet belopp om du är i akut behov av t ex 5000 kr. Detta ska du enligt Bank Norweigan kunna få utbetalt snabbt och smidigt.

För att underlätta låneprocessen ytterligare finns det möjlighet att använda E-legitimation och Bank-ID när du verifierar att du är du. Det gör att du kan underteckna handlingarna direkt via Internet och slipper skriva på lånehandlingarna fysiskt och skicka in dem med posten. Det gör att det går snabbare.

Detta krävs för att du ska få låna

Lånevillkoren hos Bank Norwegian är inte speciellt konstiga eller ovanliga. Uppfyller du kraven har du chans att få låna. Du ska vara 18 år eller äldre och du ska även ha varit folkbokförd i Sverige i tre år eller mer. Du kan inte låna ifall du har någon betalningsanmärkning.

En kreditupplysning avslöjar ifall du har en stark ekonomi eller ej. Med hjälp av denna information kan Bank Norwegian ta ett beslut om ditt lån. Du behöver en ganska stabil ekonomi för att kunna låna.

Vanligen finns det bestämda krav för hur stor inkomst du behöver för att kunna få ett lån men här finns det ingen bestämd gräns. Detta betyder inte att det inte finns någon slags krav på detta från långivaren men de har helt enkelt inte skrivit ut någon definitiv gräns. En fast inkomst eller hyfsat bra årsinkomst är dock alltid viktig när man vill låna.

Hos Bank Norwegian kan du hitta följande tjänster:

  • Privatlån från 5000 - 400 000 kr i upp till 15 år
  • Kreditkort
  • Sparkonto

Direktlänk till bank / långivare

Verkar Bank Norwegian intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Bank Norwegian

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 399 kr
Ränta: 6.99 - 22.99 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 23 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 5000 - 600000 kr

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook