Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Lånbutiken

Långivaren som nu heter Lånbutiken hette tidigare OK Money. Där kan du ta ett smslån / mikrolån på 1000 - 10 000 kr. Återbetalningstiden för dessa lån är 30 - 90 dagar och exakt vilken löptid du kan välja beror lite på hur mycket du väljer att låna. För de lägre beloppen gäller givetvis kortare löptid och tvärtom.

Lånbutiken kör på en så enkel lösning som möjligt där man tar bort onödigt krångel så att du kan låna och få dina pengar snabbt. Du kan använda både e-leg, mobilabonnemang eller personkonto hos Nordea för att verifiera vem du är, så att du kan låna ännu lite snabbare.

Om du har tagit ett tidigare lån hos Lånbutiken kan du också få ett ytterligare alternativ till att använda ansökningsformuläret på webbsidan och det är att ansöka direkt via SMS. Det gör du genom att skriva in dina uppgifter och skicka in meddelandet till Lånbutiken. Det går dock som sagt bara som återkommande kund.

Vill du ha 30 dagars löptid är det 1000 - 5000 kr som gäller, i 60 dagar kan du låna 5000 - 7000 kr och sen även 90 dagar där du kan låna som minst 6000 kr och som mest 10 000 kr. Ifall du låna i 60 eller 90 dagar har du flera inbetalningar - två respektive tre.

Detta krävs för att du ska få låna

Kraven som ställs på dig som låntagare är ganska grundläggande och vanliga för den här typen av lån. Du ska vara 20 år eller äldre och du ska ha varit folkbokförd i Sverige i åtminstone två år. Dessutom måste du antingen ha ett personkonto hos Nordea eller ett mobilabonnemang för att kunna identifiera dig.

När du ansöker kan du inte ha några betalningsanmärkningar och du kan inte ha skulder hos Kronofogden. Detta kontrolleras tillsammans med din ekonomi rent allmänt genom en kreditprövning. Där ser Lånbutiken t ex inkomst, skulder, tillgångar och liknande så att de kan bedöma ifall du är i stånd att återbetala ett lån.

Hos Lånbutiken kan du hitta följande lån:

  • Mikrolån och smslån upp till 10 000 kr i 30, 60 eller 90 dagar

Direktlänk till bank / långivare

Verkar Lånbutiken intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Lånbutiken

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook