Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

StrandiaFinans

Hos StrandiaFinans kan du hitta smidiga mikrolån / smslån. Dessa lån kan du ta från så lite som 500 kr och sedan kan du låna jämna tusenlappar hela vägen upp till 10 000 kr (om du behöver ett lite större lån). Du kan få löptid på antingen 30 dagar eller 90 dagar men det är inte valfritt utan bestäms av ditt lånebelopp.

Du kan som sagt inte välja löptid utan ifall du lånar mindre belopp så som 500 - 3000 kr så blir det automatiskt 30 dagar och 4000 till 10 000 kr är då alltså med löptid på 90 dagar. Detta gör att du har lite mer tid på dig att återbetala de lite större lånen men det kan då även kosta lite mer.

Ansöka gör du enklast på StrandiaFinans webbplats där du fyller i ett formulär med dina uppgifter. Du får sedan snabbt svar. Det går även bra att ansöka genom att ringa upp långivaren och lämna dina uppgifter direkt över telefon.

För att identifiera dig kan du använda Bank-ID eller ett personkonto. Logga in och signera för ditt lån direkt online och spara tid. Har du redan lånat hos StrandiaFinans tidigare så kan du även använda din egna pinkod som återfinns på din senaste faktura.

Detta krävs för att du ska få låna

Kraven från StrandiaFinans på dig som ska låna är att du är minst 21 år och att du har ett svenskt bankkonto som står i ditt namn. Du måste ha ett offentligt telefonnummer och du kan inte ha skyddad identitet eller liknande.

Ekonomiska krav är bland annat att du har en årsinkomst som ligger på minst 100 000 kr och att du genomgår en kreditprövning som långivaren sedan använder för att godkänna din kreditvärdighet. Du kan inte ha några betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden om du vill låna.

Hos StrandiaFinans kan du hitta följande lån:

  • Mikrolån / smslån på 500 - 3000 kr i 30 dagar
  • Mikrolån / smslån på 4000 - 10 000 kr i 90 dagar

Direktlänk till bank / långivare

Verkar StrandiaFinans intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos StrandiaFinans

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook