Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Lendo

  • Eff. ränta: 4.23 - 33.23 %
  • Belopp: 10000 - 500000 kr
  • Minsta inkomst: 110000 kr
  • Uppl.avgift: 0 kr
  • Ränta: 2.95 - 29.95 %
  • Löptid: 1 - 15 år
  • Åldersgräns: 18 år

Lendo är en tjänst som hjälper dig att hitta de bästa privatlånen. De lånar själva inte ut några pengar utan tar istället fram olika lån från andra långivare som matchar din ansökan. Du fyller i en ansökan helt gratis som sedan skickas ut till de banker som är kopplade till tjänsten.

Tanken är att det ska vara enkelt att hitta ett riktigt bra privatlån. Genom att samla flera olika banker och deras lån behöver du bara göra en allmän ansökan för att få förslag på lån från flera olika håll. Du kan sedan enkelt välja erbjudandet från den bank du tycker verkar bäst och ta ditt lån.

Hur fungerar det egentligen?

Genom att använda Lendo kan du göra en enda låneansökan och få flera erbjudanden från banker och långivare. Normalt om du ansöker om lån hos en bank så tar man en kreditupplysning för att undersöka din ekonomi. Genom att använda Lendo kan du ansöka hos flera olika banker på en gång och ändå görs bara en enda kreditupplysning. Du kan sedan välja det erbjudande som ser bäst ut och få ditt lån så fort du skrivit på alla papper.

Hos Lendo kan du ansöka om privatlån på upp till 350 000 kr. Du fyller i ett formulär på webbsidan där du anger ett antal olika saker om dig själv och din ekonomiska situation. När du har fyllt i dina uppgifter, hur mycket du vill låna och annat viktigt så skickas ansökan in till de banker och långivare kopplade till Lendo. De bedömer din ansökan och skickar ett erbjudande ifall du uppfyller deras krav.

Detta krävs för att du ska få låna

Exakt vad som krävs för att få ett lån via Lendo kan variera. Eftersom flera långivare är kopplade till tjänsten är det också lite olika krav som kan spela in. Du kan låna upp till 350 000 kr i form av ett privatlån och många långivare kräver att du har en viss årsinkomst som lägst och att du inte har betalningsanmärkningar etc.

De banker som tycker att du inte uppfyller deras krav väljer att inte ge dig ett erbjudande om lån. Detta gör att du som t ex har betalningsanmärkningar kan få färre erbjudanden att välja mellan. Det finns dock möjligheter att låna ifall din ekonomi är bra i grunden men då är det bara möjligt att låna upp till maximalt 60 000 kr. Tänk på att det kan finnas fler långivare än de hos Lendo som är värda att kolla upp.

Hos Lendo kan du hitta följande tjänster:

  • Förmedling av privatlån från olika långivare upp till 350 000 kr

Direktlänk till Lendo

Verkar Lendo intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån via Lendo

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 2.95 - 29.95 %
Effektiv ränta: 4.23 - 33.23 %
Åldersgräns: 18 år
Minsta årsinkomst: 110000 kr
Lånets löptid: 1 - 15 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 500000 kr

Besök långivaren direkt