Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Thorn

  • Eff. ränta: 10.36 - 24.41 %
  • Belopp: 10000 - 100000 kr
  • Minsta inkomst: ?
  • Uppl.avgift: 595 kr
  • Ränta: 9.84 - 21.6 %
  • Löptid: 1 - 5 år
  • Åldersgräns: ?

Thorn är en av Sveriges ledande inom uthyrning och finansiering av hemelektronik. Hos Thorn kan du enkelt köpa / hyra olika produkter så som tv, datorer och vitvaror. Som en del av sin verksamhet erbjuder man förutom detta även privatlån. Som privatperson kan du låna mellan 5000 kr och 50 000 kr i upp till 5 år.

Privatlånet hos Thorn är likadant som vilket annat privatlån som helst. Du lånar pengarna utan säkerhet och kan använda dem till vad du vill. Exempelvis kan du använda dessa pengar för att köpa hemelektronik eller vitvaror ifall du föredrar ett lån framför andra finansieringsalternativ som Thorn erbjuder. 

Mer info om privatlån hos Thorn

Privatlånet är en extra tjänst som Thorn erbjuder utöver sina finansieringslösningar för hemelektronik. Lånet tar du direkt via deras webbsida genom att fylla i ett enkelt formulär där du tillhandahåller personuppgifter, bankkontonummer och lite annan viktig information. När du skickar iväg din låneansökan och den inkommit till Thorn så görs en kreditupplysning och sedan en prövning för att se om du har en tillräckligt stark ekonomi för att låna.

Prövningen innebär att man kolla på inkomst, tillgångar, skulder, betalningsanmärkningar och annat som kan tänkas påverka din förmåga att betala tillbaka lånet. Ifall du är godkänd får du ditt lån på max 50 000 kr. Du kan välja om du vill betala tillbaka lånet på 1 år som minst och 5 år som mest. Räntan sätts individuellt baserat på kreditprövningen vilket innebär att du med en relativt god ekonomi kan få en bättre ränta än de som har lite mindre säkerhet i ekonomin.

Detta krävs för att du ska få låna

Thorn kräver att du är minst 18 för att få låna pengar och även att du inte har några betalningsanmärkningar. I övrigt finns det ingen bestämd gräns för hur mycket pengar du måste tjäna på ett år för att få låna. Det är istället en individuell bedömning som avgör ifall din ekonomiska situation är tillräcklig för att få ta privatlånet.

Ditt namn och andra personuppgifter jämförs med folkbokföringsregistret för att garantera att pengarna lånas ut på ett korrekt sätt. Din adress etc bör därför matcha det som står i folkbokföringsregistret. När du får ditt lån kan du välja att betala via inbetalningskort eller autogiro och väljer du det sistnämnda så slipper du aviseringsavgiften på 25 kr.

Hos Thorn kan du hitta följande lån:

  • Privatlån på 5000 kr upp till 50 000 kr för privatpersoner

Direktlänk till bank / långivare

Verkar Thorn intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Thorn

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 595 kr
Ränta: 9.84 - 21.6 %
Effektiv ränta: 10.36 - 24.41 %
Åldersgräns: 1 år
Minsta årsinkomst: ?
Lånets löptid: 1 - 5 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 100000 kr

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook