Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Smslån / snabblån är en högkostnadskredit. Kan du inte betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Kontakta budget- och skuldrådgivningen i din kommun för stöd. Kontaktuppgifter hittar du på hallåkonsument.se.

Credigo

Hos Credigo kan du ta ett mikrolån / snabblån på som minst 500 kr (om du bara behöver ett väldigt litet och snabbt tillskott) och som mest 10 000 kr Löptiden för lånet är antingen 30 dagar för de lite mindre lånen och 90 dagar för de lite större. Du får snabbt in pengarna från långivaren om du blir godkänd.

För lån mellan 500 kr och 3000 kr är det alltid 30 dagars återbetalningstid och om du istället vill låna lite mer, mellan 4000 kr och 10 000 kr är det alltid 90 dagars återbetalningstid. Detta är ett lite annorlunda upplägg men det är ofta skönt att ha lite längre tid på sig att betala tillbaka de där större beloppen.

Credigo använder sig av E-legitimation och Bank-ID som hjälp när du genomför ditt lån. Du kan identifiera dig och verifiera din identitet med hjälp av dessa tjänster så att du slipper skriva på några fysiska lånehandlingar. På det viset går det lite snabbare att genomföra lånet.

Du kan ansöka via om mikrolån via deras webbsida (vilket troligen är det smidigaste alternativet) men det går även bra att ansöka via telefon om du tycker det känns bättre. Ring då upp och lämna din information direkt över telefon istället.

Detta krävs för att du ska få låna

De allra mest grundläggande villkoren säger helt enkelt att du måste vara myndig för att få låna och att du ska vara folkbokförd här i landet.

När det gäller inkomster är det olika för olika lånebelopp. För 500 kr och 1000 kr behövs ingen speciell inkomst, för 2000 kr krävs minst 50 000 kr i årsinkomst, 3000 kr kräver minst 100 000 kr och för att få låna från 4000 kr och mer krävs minst 120 000 kr.

Som alltid kollar långivaren upp din ekonomi med hjälp av en kreditprövning. Där syns hur bra ekonomi du har, t ex genom skulder, tillgångar, inkomster etc. Det syns även ifall du har betalningsanmärkningar, vilket tyvärr innebär nej från Credigo. Du kan dock eventuellt få låna ett lite lägre belopp ifall man anser att din kreditvärdighet är lite för låg för det belopp du från början ville låna.

Hos Credigo kan du hitta följande lån:

  • Mikrolån från 500 - 3000 kr i 30 dagar
  • Mikrolån från 4000 - 10 000 kr i 90 dagar

Direktlänk till bank / långivare

Verkar Credigo intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Credigo

Här kan du se kostnader för alla lånebelopp som långivaren erbjuder. TL står för "Tidigare lån" och ifall det finns en gul ikon betyder det att långivaren kräver att du lånat ett mindre belopp innan du kan låna det beloppet.

Mikrolån / SMSlån

BeloppRäntaTotaltEfter avdragTL

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook