Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

SevenDay

  • Eff. ränta: 4.47 - 17.04 %
  • Belopp: 10000 - 500000 kr
  • Minsta inkomst: 120000 kr
  • Uppl.avgift: 495 kr
  • Ränta: 3.45 - 9.95 %
  • Löptid: 1 - 12 år
  • Åldersgräns: 20 år

SevenDay är en nyare aktör på lånmarknaden som erbjuder privatlån mellan 10 000 kr och 300 000 kr. De erbjuder även sparkonto för dig som vill spara pengar istället för att låna. SevenDay är ett svenskt företag som är oberoende och fristående från andra banker och långivare.

Genom att erbjuda privatlån på större summor med bra ränta försöker man konkurrera med befintliga större banker och långivare som håller hårt i den här marknaden. Ett exempel på detta är att det finns en prisgaranti för lån som du kan använda. Ifall du hittar ett lån (och du kan få detta lån) med lägre totalkostnad någon annanstans kommer SevenDay att sänka sitt pris till samma nivå. Du kan därför lita på att ditt privatlån kommer att ha ett bra pris.

Mer om privatlån och prisgaranti

Du kan låna från 10 000 kr och upp till 300 000 kr och betala tillbaka dessa pengar under minst 1 år och som mest 12 år. SevenDay bedömer varje kund individuellt både när det gäller möjligheten att få ett lån och när det gäller räntan. Det innebär att din ränta kommer att bli individuell och spegla din ekonomi. En bra ekonomi leder alltså till en låg ränta.

Prisgarantin är ett sätt att konkurrera med andra långivare som erbjuder privatlån. Ifall du hittar ett privatlån, och kan beviljas detta lån, hos en annan bank eller långivare med en lägre totalkostnad så kommer SevenDay att sänka sin kostnad till samma nivå. På detta vis vet du att du alltid har det billigaste privatlånet du kan få. Garantin gäller 7 dagar efter att ditt lån hos SevenDay har beviljats och för samma typ av lån med samma villkor (t ex återbetalningstid och lånebelopp).

Detta krävs för att du ska få låna

SevenDay har som alla långivare vissa krav på dig som vill låna. Du måste vara mellan 20 och 69 år för att få ta ett lån och ditt lån ska vara återbetalat senast när du är 70 år gammal. Du ska ha varit skriven i Sverige i minst 3 år och du får ej ha ett skuldsaldo hos kronofogden. Du får inte heller ha några aktiva betalningsanmärkningar.

Uppfyller du dessa krav kan du ansöka om ett lån. Vid varje ansökan görs en individuell kreditprövning där man går igenom din ekonomi för att se ifall du kan ta ett lån. Ett krav som finns är då att du har en årsinkomst på minst 120 000 kr. Din ekonomi får ett slutbetyg baserat på olika faktorer och ifall detta betyg är högt nog kan du beviljas ett lån.

Hos SevenDay kan du hitta följande lån:

  • Privatlån mellan 10 000 och 300 000 kr med prisgaranti
  • Andra tjänster innefattar t ex sparkonto med bra ränta

Direktlänk till bank / långivare

Verkar SevenDay intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos SevenDay

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 495 kr
Ränta: 3.45 - 9.95 %
Effektiv ränta: 4.47 - 17.04 %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: 120000 kr
Lånets löptid: 1 - 12 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 500000 kr

Besök långivaren direkt

Följ oss på Facebook