Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Santander

 • Eff. ränta: ?
 • Belopp: 10000 - 350000 kr
 • Minsta inkomst: 150000 kr
 • Uppl.avgift: 0 kr
 • Ränta: 3.95 - 12.95 %
 • Löptid: 2 - 12 år
 • Åldersgräns: 20 år
Fler typer av lånDen här långivaren har även billån - läs mer nedan.

Santander är en väldigt stor bank, faktiskt en av världens större, även om de är relativt okända i Sverige. Deras huvudfokus ligger på fordonsfinansiering, vilket inkluderar t ex billån, MC-lån, husvagnslån och liknande. Banken ägs av Santander Consumer Bank som har sin utgångspunkt i Norge.

Nu när Santander har etablerat sig i Sverige kan du antingen låna till fordon i form av billån, husvagns- och husbilslån, MC-lån eller skoterlån etc. Du kan även ta ett helt vanligt privatlån. Deras privatlån har lånebelopp mellan 10 000 kr och 350 000 kr med en återbetalningstid på 1 - 15 år.

Övriga tjänster från Santander

Andra tjänster som finns är exempelvis sparkonto i form av ett buffertkonto. Detta konto har fria uttag och hög sparränta och det är tänkt att du där ska kunna spara ihop en buffert för oförutsedda utgifter, men du kan givetvis även använda dessa pengar till annat.

Santander erbjuder ett låneskydd till dem som tar ett privatlån. Låneskyddet är en typ av försäkring som ger säkerhet och skyddar mot att du inte kan betala tillbaka på ditt lån på grund av sjukdom eller arbetslöshet etc. Dessutom skulle hela skulden avskrivas helt vid dödsfall.

Villkoren för låneskyddet är att du måste varit arbetslös eller sjukskriven mer än 30 dagar på heltid eller ligga på sjukhus i minst sju dagar och du kan som mest få 11 000 kr per månad betalat på ditt lån. För att kunna få låneskydd måste du uppfylla grundkraven, t ex att du har ett arbete och inte är medveten om en kommande uppsägning.

Detta krävs för att du ska få låna

Hos Santander kan du låna pengar ifall du uppfyller dessa krav. Du måste vara 20 år eller äldre och ha varit bosatt i vårt avlånga land i minst tre åt. Det går inte att låna med aktiva betalningsanmärkningar och det är lika illa med skuldsaldo hos Kronofogden. Din årsinkomst måste ligga på 12 500 kr som minst, vilket är 150 000 kr på ett år.

För att ta reda på din ekonomiska situation gör man en kreditprövning där man kan se skulder, tillgångar, inkomster och liknande. Där kan Santander även se att du inte har betalningsanmärkningar. Du behöver en stabil ekonomi för att kunna låna. Utifrån hur bra din ekonomi är bedöms inte bara ifall du kan låna utan även hur låg ränta du kan få.

Villkoren för fordonslån av olika slag varierar och det är bäst att du själv kollar upp vad som gäller för dessa. Besök Santander för mer information.

Hos Santander kan du hitta följande lån:

 • Privatlån upp till 350 000 kr i 1 - 15 år
 • Billån från 15 000 - 350 000 kr
 • Husvagnslån och husbilslån från 50 000 - 2 000 000 kr
 • MC-lån och skoterlån från 10 000 - 400 000 kr

Direktlänk till bank / långivare

Verkar Santander intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Kostnad och villkor för lån hos Santander

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 0 kr
Ränta: 3.95 - 12.95 %
Effektiv ränta: ?
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: 150000 kr
Lånets löptid: 2 - 12 år
Möjligt lånebelopp: 10000 - 350000 kr

Besök långivaren direkt