Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Marginalen Bank

 • Eff. ränta: 5.51 - 16.82 %
 • Belopp: 25000 - 350000 kr
 • Minsta inkomst: 150000 kr
 • Uppl.avgift: 250 kr
 • Ränta: 3.5 - 18.95 %
 • Löptid: 2 - 12 år
 • Åldersgräns: 20 år

Marginalen Bank är en ny svensk bank som bildades genom att Finans AB Marginalen slogs ihop med sitt systerbolag Bank2 och även delar av Citibank. Banken satsar på ett nära band till sina kunder och att hela tiden titta på möjligheterna, inte bara siffrorna.

Du finner i princip alla de vanliga banktjänsterna hos Marginalen Bank. Du kan givetvis låna pengar men även öppna sparkonto, lönekonto och högräntekonto eller skaffa ett betal- eller kreditkort. Du som är kund kan även utnyttja deras Internetbank. Det finns även en del för företagare.

Olika lån hos Marginalen Bank

Marginalen Bank erbjuder några olika typer av lån. För det första finns det privatlån där du kan låna mellan 25 000 kr och 350 000 kr. Du kan även hitta ett "Omstartslån", vilket är ett lån för dig som har det jobbigt ekonomiskt och har en massa dyra lån och krediter. Du kan få ett stort lån för att lösa dina ekonomiska problem om du har en bostad av något slag som du kan använda som säkerhet för lånet. Slutligen finns även ett lån för dig som vill starta eget, så att du kan komma igång.

Det finns även en del för företagare hos Marginalen Bank. Där kan du t ex ta ett lån om du har eget företag eller om du vill starta eget. Det finns även en del andra ekonomiska tjänster för företag så som fakturaköp / fakturabelåning och leasing. För mer information om detta kan du gå vidare och läsa på deras webbsida.

Mer information om Omstartslån

Ett Omstartslån är ett lån för dig som har lite svårt att få lån hos andra banker, t ex på grund av många gamla skulder. Du kanske vill lösa de gamla dyra skulderna och istället bara ha ett enda stort lån som är billigare att betala på. Du kan få ett Omstartslån även om du har betalningsanmärkningar.

Du måste antingen ha en bostad som du kan belåna, eller en medsökande (borgensman) för att kunna låna pengar. Om du äger en bostad som redan har ett bolån kanske marknadsvärdet har ökat sen du lånade senast. Då finns det utrymme att låna mer pengar. Du kan antingen ha en villa, bostadsrätt eller fritidshus som säkerhet. Det går även bra att använda någon annans bostad ifall du hittar någon som är villig att låta dig göra detta.

Ett andra alternativ är att använda en borgensman. Detta är någon som går i god för dig och som har en god ekonomi. Ifall du inte kan betala tillbaka lånet blir borgensmannen skyldig att göra det i ditt ställe. Din medsökande får inte ha några betalningsanmärkningar och inte ingå i samma hushåll. Personen måste vara mellan 25 och 65 år.

Hos Marginalen Bank kan du hitta följande lån:

 • Privatlån på 25 000 - 350 000 kr
 • Omstartslån för dig med betalningsanmärkning / gamla skulder
 • Lån för dig som vill starta eget företag
 • Lån för dig som har ett eget företag
 • Olika typer av sparkonton
 • Blandade företagstjänster

Direktlänk till Marginalen Bank

Verkar Marginalen Bank intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om lån, räntor, kostnader och villkor långivaren erbjuder eller ansöka om ett lån.

Om du vill kan du även ringa dem direkt på nummer 010-108 97 37 så kan de svara på alla frågor du har och även hjälpa till med ansökningar osv.

Kostnad och villkor för lån hos Marginalen Bank

Här kan du se ränta, avgifter och andra villkor för ett privatlån från den här långivaren. Den effektiva räntan är ett bra mått när man jämför olika privatlån då den räknar in både ränta och andra avgifter och omvandlar detta till en procentsats.

Privatlån

Uppläggningsavgift: 250 kr
Ränta: 3.5 - 18.95 %
Effektiv ränta: 5.51 - 16.82 %
Åldersgräns: 20 år
Minsta årsinkomst: 150000 kr
Lånets löptid: 2 - 12 år
Möjligt lånebelopp: 25000 - 350000 kr

Besök långivaren direkt