Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Kunskaper & tillvägagångssätt

Måste man vara en expert?

Det vanliga är att man bloggar eller gör hemsidor om något ämne som man har stora kunskaper inom. Men det finns inget som säger att du måste vara expert på ett ämne för att skriva om det. Sidan kan ju handla om att man inte har några kunskaper inom ämnet eller kan den handla om hur man ska försöka att bli bra på något.

Det finns utrymme på nätet för alla typer av sidor, så du behöver inte vara rädd för att skriva om något du inte är expert på. Sen kommer du säkert med tiden att lära dig mycket mer om det du skriver.

De tre områdena

De största områdena att tjäna pengar på nätet inom är porr, piller och casino. Därför kanske du ska starta sidor inom dessa områden. Kom bara ihåg att konkurrensen ofta är stark. Men klarar du av den kan det bli inkomster med många siffror varje månad till dig.

Utnyttja Facebook och liknande

Har du en massa vänner på sajter som Facebook kan du försöka att få ut reklam till dem. Tänk bara på att göra det på ett smart vis för annars är risken stor att dina vänner i framtiden inte är intresserade av att prata mer. Pengar går det iaf att tjäna även om risken att förlora vänner är stor. Men det bryr du dig kanske inte om.

Nyhetsbrev

Har du ett bra nyhetsbrev med bra tips, info osv som du marknadsför på ett effektivt sätt kommer du troligen efter ett tag ha skaffat ganska många prenumeranter. Har du reklam i ditt utskick kan du tjäna riktigt fina pengar på detta vis. Det tar dock ofta väldigt lång tid innan du uppnått tillräckligt stora volymer av läsare för att pengarna ska komma in i någon större skala. Men har du bra tålamod går det att leva på att skriva nyhetsbrev.

Spela spel

Tjatade dina föräldrar på dig att du spelade för mycket eller gör de kanske fortfarande det? Om detta är fallet kan du ju säga till dem att du övar inför en framtida karriär. Det finns nämligen mycket pengar att tjäna om man är riktigt bra på något spel. Turneringar och annat brukar ha väl tilltagna prissummor.

Rollspel

I rollspelen på nätet går det ofta att sälja prylar eller hela din rollfigur till andra spelare. Så det kanske är något att sitta och spela rollspel för att sen sälja till andra användare. Tråkigare sätt att tjäna pengar på finns det ju.

Visa hud eller mer

Det finns mängder av personer på nätet som är beredda att betala pengar för att få se någon person strippa lite. Som du märker är detta inte ett tips för alla. Men om det inte stör dig att ta betalt för att visa upp din kropp med lite mindre kläder på kan du tjäna mycket pengar på detta sätt.

Visa annat än bara hud

Det finns personer som vill se nästan vad som helst och kan tänka sig att betala för det. Det finns säkert personer som är väldigt intresserade av att betala för att få se någon borsta tänderna eller vad för något som helst typ. Grejen är att du inte behöver vara naken för att det ska finnas personer som är intresserade av att se dig göra något.

Skriv en bok

Att skriva en bok inom ett ämne du kan är ofta inte något speciellt svårt. Det tar lite tid men sedan kan man sälja boken på nätet som en ebok. Kollar du inom ämnet tjäna pengar på nätet finns det t ex mängder av sådana böcker. Många kommer att bara tycka att du har skrivit en till bok som de inte behöver men det kommer också att finnas de som köper boken. Det är ju inte för att det är skoj som det finns tusentals böcker om enbart Adsense t ex.