Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Crystone

Crystone.se är ett stort svenskt webbhotell som har varit med sen 1997 och erbjuder webbhotell, hosting och en del andra tjänster. Man är ett av nordens största tjänsteföretag inom webbhotell och har kontor både i Sverige och utomlands. Crystone har webbhotellpaket både för företag och privatpersoner och en del speciallösningar för dem som behöver det. De erbjuder dessutom dedikerade servrar, domännamn och lite andra tjänster som t ex webbdesign.

Crystones Webbhotellspaket

Det finns huvudsakligen två paket att välja på för webbhotell. Det ena är ett paket avsett framför allt för privatpersoner och innehåller det grundläggande som man kan tänkas behöva och ganska mycket utrymme och trafik. Som privatperson eller om man har ett lite mindre företag är denna lösning helt ok och du kommer ganska långt med det som ingår. Ifall du istället har ett större företag eller planerar att driva en webbsida som drar mycket resurser kan du satsa på deras företagspaket som kostar lite mer men även är mer kraftfullt.

Utöver de vanliga paketen finns det även lite specialpaket för olika situationer. Exempelvis kan du skaffa ett speciellt paket som nybörjare om du inte kan någon om att skapa webbsidor, där du får tillgång till en kontrollpanel i vilken du kan skapa en webbsida utan några förkunskaper. Det finns även ett speciellt bloggpaket osv.

Andra tjänster från Crystone

Crystone erbjuder även dedikerade servrar för dem som hellre vill satsa på en egen server istället för en vanlig lösning med webbhotell. Betalar du från 700 kr i månaden får du din egen server som du kan göra vad du vill med, t ex hosta en webbsida. Behöver du mer datorkraft kan du välja en mer kraftfull server. Servern är placerad i Crystones egna webbhallar där det finns gott om kylning, säkerhet och backup-ström för att förhindra att din webbsida ligger nere.

Crystone erbjuder dessutom en del övriga tjänster så som hjälp med att skapa och designa din webbsida, om du inte själv är duktig på detta eller redan har någon som kan hjälpa dig. Du kan även få hjälp med sökmotoroptimering och att göra din webbsida så bra som möjligt så att du får in många besökare. Crystone erbjuder väldigt många olika tjänster som kompletterar varandra och du behöver egentligen inte gå någon annanstans för att få hjälp med webbsida.

Har du ett företag kan du beställa någon av specialtjänsterna för t ex en egen webbshop eller för ett internt nätverk (Intranet). På så vis kommer du igång väldigt enkelt och smidigt med sådant som normalt kan vara lite svårt, och behöver inte själv vara proffs på hur det hela fungerar.

Besök Crystone.se