Sök på sidan

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill säga något kan du kontakta oss via mail. Du når oss på . Skicka ett meddelande om du t ex vill samarbeta, har en fråga, har hittat något som är felaktigt på vår sida eller har något annat på hjärtat. Vi försöker svara så snabbt vi kan.

Vad du än vill säga till oss så är det bra om du tar med så mycket information som möjligt. Detta speciellt om du vill starta ett samarbete eller annonsera på sidan. Ju mer du kan berätta om ditt förslag, ju bättre är det för oss. Det är då troligare att vi svarar dig. Tänk på att det kan ta några dagar innan vi hinner svara på mail.

Vänligen notera följande: Vi är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Vi erbjuder endast en webbsida med information om lån, ekonomi och liknande. För att komma i kontakta med olika långivare och andra aktörer som vi listar på vår sida måste du gå in på deras respektive webbsida och hitta deras kontaktinformation. Vi tar inte ansvar för dina förehavanden med andra företag. Vi reserverar oss för eventuella felskivningar på vår webbsida och tar inte ansvar för beslut som baseras på vår information.

Följ oss på Facebook