Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Hemsidor

Köpa sidor

Det finns mängder av sajter som säljs på nätet som egentligen går på "auto-pilot". Detta innebär att ägaren inte gör något speciellt med dem och pengarna helt enkelt får ticka in i lugn och ro. Priset för denna typ av sida brukar ligga på två årsinkomster.

Det du då kan göra är att köpa upp dig på några sådan och antingen utveckla dem mer så att inkomsterna ökar eller bara låta dem ligga och dra in pengar åt dig istället. Gör du inget kommer din investering att vara återbetald på två år och efter det är det bara pluspengar till dig.

Köpa sidor som behöver uppdateras

Det finns många sidor på nätet som ligger bra i sökmotorerna men som antingen inte uppdateras längre eller som har en design som inte håller klassen längre. Kan du få tag i sådana sajter till en hyfsad penning kan du tjäna bra om du helt enkelt fixar till dem lite. Antingen gör du ett snabbt arbete och snyggar till dem och för in lite nytt material på dem och sedan säljer dem till en högre summa. Eller så sparar du på dem och låter sidorna vara en del av ditt imperium.

Skapa mallar

Kan du det där med att göra hemsidor är ett bra tips att skapa ett antal hemsidemallar som du sedan säljer vidare. Marknaden är stor för detta då det finns många företag, personer, föreningar m.m som vill skaffa sig en snygg hemsida men som inte har den tekniska expertisen för att göra detta.

Kan du då presentera en snygg och enkel mall som de kan använda går det lugnt att sälja in en sådan. Gäller ju sedan att ta kontakt med många att sälja sina mallar till då det inte handlar om några jättestora inkomster per mall.