Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Du kan söka efter bra långivare hos oss

Det här blogginlägget kanske jag egentligen skulle skrivit tidigare. För ett tag sedan förbättrade vi våra databaser för jämförelser av lån och i och med detta kunde vi även lägga in en sökfunktion som gör att du väldigt enkelt och smidigt kan söka efter långivare som har lån som passar dig.

Vi har sökfunktioner för privatlån och mikrolån / SMSlån. Tanken är att du fyller i hur mycket du vill låna och lite andra saker, t ex vad du har för årsinkomst och ålder, och sedan får du fram just de långivare som möter dina kriterier. Detta gör att du inte först behöver leta runt bland långivare för att se om de har ett sådant lån som du vill ha.

Du som vill låna t ex 200 000 kr i form av ett privatlån, med fem års återbetalningstid och har 150 000 kr i årsinkomst får alltså fram endast de långivare som lånar ut den summan och med den återbetalningstiden etc. du kan sedan enkelt kolla runt på dessa långivare och jämföra kostnader och andra villkor.

När du har sökt på det lån du vill ha och fått fram resultaten kan du se långivare sorterade efter lägst total kostnad eller lägst effektiv ränta för privatlån. Du kan alltså med en snabb blick se vilka banker och långivare som skulle kunna vara något för dig. Du får sedan bestämma om någon av dem är intressant nog att titta närmare på. Du kan klicka dig in på deras webbsida direkt och ansöka om lån eller läsa vidare.

Du kan hitta sökrutorna på många olika sidor runt om på Ekonomi-portalen.com. Du hittar dem på första sidan men även under passande avdelningar om lån etc.

Vi jobbar ständigt med nya funktioner

Vi vill så klart att våra besökare ska ha så många bra och smidiga lösningar som möjligt och att det ska vara lätt att hitta information. Vi försöker förbättra sidan genom att lägga till fler funktioner så som den här sökfunktionen.

Vi kommer inte sluta där utan även framöver komma med nya bra saker som gör det enklare att låna, hitta bra försäkringar, spara pengar och mycket mer. Vi kommer t ex att fixa en del smarta kalkylatorer där man kan räkna ut annuitetslån, räntor och annat som kan vara klurigt.

Följ oss på Facebook