Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Hem / Bostad ny sektion på Ekonomi-portalen

Vi har nu börjat få igång vår nya sektion här på sidan som vi helt enkelt har döpt till Hem / Bostad. Här lägger vi in allting som är kopplat till bostaden, exempelvis information, hjälp och råd för dem som vill köpa bostad eller kanske sälja bostad, information och jämförelser av sådant som är kopplad till bostaden t ex el, telefoni, bredband, renovering, värme och mycket mer.

Ekonomi-portalen.com har fokus på sådant rör ekonomi och att spara pengar etc men vi har en väldigt bred syn på vad som faktiskt passar in här. Vi försöker göra en portal som är så heltäckande som möjligt och ge våra besökare information som de har nytta av inom ett stort antal områden. Just hem och bostad är ett stort område som vi kommer att arbeta en hel del med den närmaste tiden och vi räknar med att få fram ett stort antal artiklar som vi tror kan hjälpa våra besökare.

För er som vill sälja eller köpa ett hus eller lägenhet eller till och med semesterbostad finns det mycket bra information men det finns även massor inom andra kategorier som är kopplade till hem och bostad. Här försöker vi alltid ha en viss fokus på privatekonomi och att kunna spara pengar där det är möjligt, t ex genom att erbjuda jämförelser för mobiltelefoni, bredband, mobilt bredband, el, digital-tv och mycket mer, där det lönar sig att kolla upp alla alternativ innan man bestämmer sig.

Sektionen Hem / Bostad har alltså nu precis börjat byggas upp så den närmaste tiden kommer det hända mycket och flera nya avdelningar och massor av artiklar kommer att dyka upp och innehållet blir hela tiden bättre. Titta gärna in redan idag på det som finns men tänk på att det kommer att finnas klart mer om bara några veckor.

Följ oss på Facebook