Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Loopia

Loopia är ett av Sveriges största webbhotell och har varit aktiva sedan 1999. Kunderna varierar från privatpersoner till stora företag och man har nästan 500 000 domännamn registrerade av kunder som administreras via Looipia. De erbjuder bra och stabila tjänster som de har utvecklat själva vilket gör att de ligger bra till i konkurrensen när det gäller teknik.

Loopias Webbhotellspaket

Loopia erbjuder huvudsakligen bara två paket för dig som vill ha webbhotell, privatpaketet och företagspaketet. Som namnen avslöjar är det ett paket för privatpersoner som är lite billigare och med specifikationer som passar privatpersoner och mindre företag och sen även ett paket som erbjuder mer av allt för lite större företag som behöver en lite kraftigare webbhotellslösning. De båda paketen är relativt väl tilltagna och ger dig tillräckligt mycket av i prinicp allt. Väljer du Loopia som ditt webbhotell kommer du få ett stabilt webbhotell och troligen sällan ha något att klaga på.

Det finns även tilläggstjänster så att du kan bygga på dina paket med, ifall du känner ett behov av mer utrymme eller trafik. På så vis är de två paketen som finns flexibla och du kan skapa ett paket som passar dig och dina behov. Tilläggstjänster kostar lite pengar men ger dig bra möjligheter.

Inte billigast - men bra och stabilt

Loopia är defintivt inte det billigaste webbhotellet du kan välja. Däremot är man en av de största aktörerna bland webbhotellen och ifall man skaffar ett konto här så köper man dessutom stabilitet och kvalitet. Loopias webbhotellspaket är relativt starka och väl tilltagna jämfört med flera av konkurrenterna och det mesta ingår.

Du kan skaffa ett webbhotell på annat håll för mindre pengar men många gånger får du då inte lika mycket för pengarna heller. De två paket som finns att välja på hos Loopia är som sagt lite kraftigare och du behöver inte oroa dig för om de ska räcka till. Dessutom är Loopia ett stort webbhotell som räknas som ett av de största och bästa i Sverige, vilket skapar trygghet för kunderna.

Egen utveckling

Loopia har satsat ganska mycket på att bygga upp sina egna system och detta gör att de har trevliga och lättanvända system som inte går att finna någon annanstans. Detta bidrar till kvalitetskänslan och gör Loopia till ett intressant alternativ. Ifall du skaffar ett konto här så får du använda deras egen kontrollpanel för att sköta om din webbsida.

Deras tjänst LoopiaDNS är en omfattande kontrollpanel för dig som vill köpa och administrera domännamn på ett smidigt sätt. Här kan du enkelt köpa domännamn som du vill använda till olika sidor eller bara parkera i väntan på att sälja vidare etc och du har en mycket bra överblick och kan enkelt ändra inställningar eller peka om till andra servrar etc.

Besök Loopia

Följ oss på Facebook