Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Cliche

Cliche är ännu ett ganska stort webbhotell som håller till i flera skandinaviska länder och Europa. Deras serverhallar och högkvarter ligger i Danmark där de utnyttjar ett av Danmarks allra största webbhotell-center för att garantera så bra uppkopplingstid som möjligt. De har dock även kontor i Sverige, Norge och England etc så att du kan få support på ditt språk

Cliche erbjuder sina kunder webbhotell genom flera olika paket som alla är billiga och som riktar sig till olika typer av webbsidor, från de allra enklaste till ganska stora. De har dessutom domänregistrering för dem som är sugna på domännamn.

Cliches Webbhotellspaket

Hos Cliche kan du välja på ett gäng olika paket för webbhotell som går från väldigt billigt och enkelt till lite mer omfattande lösningar för lite högre pris. Dock är alla paket relativt billiga och även om du skulle välja deras dyraste så kommer du undan billigare eller lika billigt som om du hade valt ett ganska enkelt paket hos något annat webbhotell. Det ska dock sägas att alla de paket som Cliche erbjuder är relativt enkla och är till huvudsakligen för privatpersoner eller mindre företag som vill ha en hemsida som inte kräver för mycket.

Det finns några alternativ hos Cliche som är väldigt billiga, bara några kronor per månad för webbhotell. Dessa alternativ funkar bra för dem som vill ha en riktigt enkel webbsida och de mest grundläggande grejerna, men ifall du planerar att starta en lite större sida som har en del besökare så rekommenderas att gå upp till ett av de lite större paketen. De kostar fortfarande inte speciellt mycket men erbjuder klart bättre specifikationer.

Övrigt om Cliche

Alla paket hos Cliche har vissa grundläggande saker så som statistik, backup och annat som är bra att ha för sitt konto. Du har även alltid "fri trafik" för din webbsida, vilket innebär att det inte finns en bestämd gräns för hur mycket trafik du får använda varje månad. Istället säger villkoren att du får använda hur mycket bandbredd du vill så länge du inte påvekar och stör andra kunder. Detta innebär i praktiken att det finns en gräns ändå, men du som har en vanlig webbsida som inte drar onormalt mycket bandbredd, behöver troligen inte oroa dig alls.

Du kan även beställa domännamn via Cliche om du så vill. Det finns möjlighet att skaffa många olika toppdomäner, både de vanliga så som .se och .com men även mer ovanliga ifall det faller dig i smaken. Ifall du skaffar webbhotell samtidigt som domän kan du få registreringsavgiften gratis för en .se domän men detta är ändå inte samma sak som en gratis domän då det finns en årsavgift.

Besök Cliche