Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Hitta goda idéer

Ett bra tips för dig som letar efter goda idéer för ett framtida projekt är att besöka sajter där man kan köpa och sälja webbsidor. Ta och titta igenom de olika sidorna som säljs och se om du hittar något som du tycker ser bra och spännande. Du kommer snabbt att upptäcka att det finns sidor inom områden som du tidigare aldrig hade tänkt på.

Eftersom de som säljer sidor vill få folk att köpa dem kommer de att presentera statistik och hur de gör för att dra in pengar. Med denna infon kan du sedan fundera på om det kanske finns plats för din sida också. Det är nämligen ett beprövat sätt att göra en ny version av en redan existerande sida fast att man gör den bättre. Gör du din sida bättre så finns det alla chanser i världen att du i framtiden kommer att bli bättre rankad i sökmotorerna t ex något som brukar betyda många besökare.

Förslagen som du tar med dig från en handelsplats av detta slag behöver inte handla enbart om hela webbplatser. Kanske såg du en logga eller layout som du tyckte var bra. Sno då den och ändra bara lite för att den inte ska vara exakt likadan. Det går att hitta mycket nyttigt på de sajterna som säljer sidor och liknande.

Följ oss på Facebook