Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Zanox

Zanox är från början ett affiliateföretag som inte startade i Sverige utan man är från början ett tyskt företag. Företaget grundades år 2000 och har för nu över 300 anställda runt om i världen. Numera finns man dock också här i landet med svenska annonsörer.

Det finns inte jättemånga olika företag som annonserar hos Zanox för tillfället men de som finns är förhållandevis stora företag. Reklam finns även att hämta från många olika branscher.

Pengar betalas ut från Zanox efter det att sales, click och andra transaktioner som ger pengar har godkänts av programleverantören. Vidare krävs det att du har uppnått 25 euro eller mer i intäkter. Har du fått in mer än 25 euro på kontot innan den 9:e i en månad kan du få en utbetalning.

Regler för annonsering

Som hos alla andra affiliateföretag finns det regler för hur annonseringen ska gå till. Här kan du läsa några av reglerna som gäller hos Zanox. Troligen gäller även i det närmaste exakt samma regler för alla andra affiliate nätverk också.

  • Du får inte skapa automatiska klick på något vis.
  • Att tvinga folk att klicka är regelvidrigt.
  • Spam i form av mailutskick till personer som inte önskar det är förbjudet.
  • Att återanvända innehåll från tredje part på egna sidan och sedan göra reklam är förbjudet.

Detta var ett exempel på vilka regler som gäller. Har du en sida som du inte är säker på om den är okej eller ej att göra reklam på bör du läsa igenom reglerna noga innan reklam läggs upp. Skulle sidan inte vara enligt reglerna är risken mycket stor att du inte får ut några intjänade pengar.

Egna erfarenheter

Vi har själva använt oss av Zanox nu ett bra tag och även om de inte har jättemånga olika annonsörer att välja mellan så är ändå utbudet helt ok. Utbetalningarna har även de alltid kommit i tid.

Något som kan vara lite negativt är att du tjänar in pengar i flera olika valutor vilket kan göra att utbetalningarna kan ta ett tag att få då du måste komma upp till minsta utbetalningsnivå för varje enskild valuta.

Följ oss på Facebook