Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Webgains

Webgains har funnits sedan 2006 men då utomlands. Numera finns de även i Sverige sedan ett tag tillbaka. Detta för med sig att det än så länge inte finns direkt jättemånga annonsörer som vänder sig till den svenska marknaden.

Utbud hos Webgains

Som sagt var finns det för tillfället inte så många annonsörer som är speciellt inriktade på den svenska marknaden. Nu ska man inte tolka detta som att det knappt finns några alls då det faktiskt gör det. Annonsörerna som för närvarande finns är ganska utspridda bland de olika kategorierna.

Det som dock finns hos Webgains är många internationella annonsörer så om du letar efter utländska annonsörer till din webbsida kan Webgains vara intressant att kolla upp.

Egna erfarenheter av Webgains

Det märks att Webgains från början inte är en svensk sida då upplägget är lite annorlunda jämfört med de flesta andra. Kommer man dock in i hur sidan funkar så ska detta inte medföra några problem alls. Det finns t ex mycket statistik och liknande att få ut som kan vara spännande om man bara lär sig hur man gör.

Följ oss på Facebook