Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Tradedoubler

TradeDoubler kom till världen 1999 vilket innebär att det är ett av veteranföretagen när det gäller affiliatemarknadsföring i Sverige. Under början av 2000-talet har företaget fortsatt att utvecklas och har för närvarande mer än 600 anställda utspridda i ett flertal länder. Av dessa 600 anställda jobbar lite mer än 100 i Sverige.

Vad hittar man på Tradedoubler?

Eftersom det kostar förhållandevis mycket för annonsörerna att göra reklam genom Tradedoubler blir det en stor övervikt av större företag i nätverket. Har du en webbsida ska du dock inte oroa dig över de höga priserna som annonsörerna får betala då det inte påverkar vilka intäkter du kan få. Det är t o m så att Tradedoubler ofta ligger i topp i ersättning om man jämför annonsörer som finns både på Tradedoubler och andra nätverk.

Typ av annonsörer

Som vi talade om tidigare är annonsörerna oftast större företag hos Tradedoubler. Detta medför att du inte hittar mycket av t ex gratissidor och andra mer nöjesinriktade annonsörer. Är det dock så att du letar efter t ex resebyråer, klädbutiker eller banker är Tradedoubler ett mycket bra alternativ.

Egna erfarenheter

Vi har själva använt oss av Tradedoubler och det har alltid fungerat bra. Betalningarna kommer i utsatt tid t ex vilket är trevligt. Ibland kan det ta lite tid innan du godkänns som affiliate av de individuella annonsörerna men detta är ofta ett mindre problem. Att det uppkommer har ofta att göra med att du automatiskt inte blir godkänd när du ansöker om att blir affiliate. Dock kan du alltid kontakta Tradedoubler om du inte blir godkänd inom några dagar så brukar det fixa sig ganska snabbt.

Följ oss på Facebook