Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Euroads

Företaget som ligger bakom Euroads startade sin verksamhet 2006. Företaget har kontor i flera länder runt omkring europa, t ex kan man hitta dem i Stockholm, Köpenhamn och London. Huvudfokus ligger på den skandinaviska marknaden där man även är hyfsat stora.

Du kan hos Euroads hitta kampanjer som ger många olika typer av betalning. Där andra bara kanske betalar för sales eller liknande finns det möjligheter i Euroads system att hitta kampanjer som t ex betalar per klick och sidvisningar också. Vilka kampanjer som det går att hitta för tillfället är svårt att säga då detta hela tiden varierar.

Kraven för att få registrera sin webbsida hos Euroads är ganska standard. Detta innebär t ex att sidan inte får vara kränkande, innehålla pornografi eller vara rasistisk. Sen får den självklart inte bryta mot lagar om t ex upphovsrätt. Alltså de vanliga reglerna som brukar gälla hos alla affiliatesajter.

Annonsörer hos Euroads

Euroads är har ett ganska brett utbud när det gäller annonsörer med ett antal som är unika hos dem. Där de är extra starka är på surveys vilket du hittar ett stort utbud av hos Euroads. Utöver det har de ganska många annonsörer inom områdena böcker & tidningar och skönhet & hälsa. Det man vidare kan säga att de har många kampanjer hos sig vilket medför att reklamen ofta ligger uppe under en kortare tid då en annonsör erbjuder något speciellt.

Egna erfarenheter av Euroads

Vi har egentligen bara använt oss av en kampanj hos Euroads, denna har visserligen gått ganska bra men vi har ännu inte fått någon utbetalning så det kan vi inte säga något. Statistiken hos Euroads är enkel att få en bra överblick över vilket alltid är ett stort plus.

Följ oss på Facebook