Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Commission Junction

Detta är en förhållandevis spännande affilatesajt då den skiljer sig från de flesta andra på den punkten att det i grund och botten inte är ett svenskt företag.

Commission Junction har dock annonsörer som direkt riktar sig mot den svenska marknaden och man har även svenska medarbetare. Annonsörerna som riktar sig mot den svenska marknaden är både välkända företag som kommer från Sverige och även andra utländska företag som gör affärer med svenskar.

Antalet svenska annonsörer är inte jättestort för tillfället men det finns ett antal hos dem som de är unika med att ha. Bara detta gör att Commission Junction är ett bra alternativ att hålla koll på.

Det som är lite extra spännande med dem är de utländska aktörerna som det finns att välja på. T ex kan du hitta många utländska klädbutiker eller webbhotell hos dem att göra reklam för. Så istället för att registrera dig på någon sajt som egentligen bara tänker på den amerikanska marknaden eller liknande kan Commission Junction vara ett alternativ då de som sagt var riktar sig mot bägge.

Utbud av annonsörer

Utbudet totalt hos Commission Junction är väldigt stort då det finns mängder med utländska företag att välja mellan. Antalet annonsörer som är helt svenska är tyvärr inte lika många.

Något som är väldigt bra är annars att du hittar annonsörer från i princip alla branscher och då speciellt utländska annonsörer. Så har du en sajt som t ex handlar om kläder kan det vara ett bra sätt att få in lite annonser på din sida som är lite mer spännande.

Egna erfarenheter

Då sidan är amerikansk är den uppbyggd lite annorlunda än vad de svenska affiliatesajterna är. I våra ögon är den därför inte lika enkel att ha att göra med när det gäller att hitta saker osv. Men om du tar dig lite tid ska detta inte vara något problem. Samma sak gäller för statistiken som finns där att hitta bara du lägger ner lite tid på att veta hur du ska hitta den.

Annars har vi inte haft några problem alls och pengarna som vi har tjänat in har vi även fått utbetalade precis som de ska.

Följ oss på Facebook